Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Jakter ny god prestasjon borte mot Strømsgodset 2 på søndag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Okt 2015
På søndag reiser Kvik Halden til Drammen og Marienlyst stadion for første av to ganger i oktober. Denne helgen er det Strømsgodset 2, om 3 uker er det Drammen som er motstander på samme arena.

Sliter i bunnen, men har kontroll
Strømsgodset 2 har vært i 2. divisjon en lang stund og deres sterke ungdomsavdeling fyller stadig på med spillere som gjør det godt på nivå 3. Denne sesongen har laget variert, men med 4 kamper igjen å spille har rekruttene til Strømsgodset god kontroll på nedrykkslagene.
For to uker siden spilte de en viktig kamp mot et annet rekruttlag, Lillestrøm 2. Den kampen ledet LSK hele 3-0 til pause, og fortsatt 3-1 når det gjensto 15 minutter, sluttresultatet ble allikevel utrolig nok 5-3 til Strømsgodset 2. Med det sikret de en luke på 9 poeng ned til nedrykk og i praksis en plass i neste års 2. divisjon.
Seieren var også Drammen-lagets første på 8 kamper, og i forrige helg tapte de igjen borte mot Gjøvik-Lyn. Det er med andre ord et lag i ikke altfor god form som får besøk av Kvik Halden denne helga, men når man ser på resultatene i de tapte kampene så er det stort sett jevne oppgjør med 1-målstap for Strømsgodset 2.

Jakter peongrekord
Kvik Halden har fått i gang maskineriet igjen etter 2 strake tap i månedsskifte august/september. Siden tapet mot Notodden har Kvik Halden beseiret både Alta og Moss på Halden stadion, mens bortekampen mot Nybergsund endte uavgjort.
Kvik Halden er fortsatt avdelingens nest beste poengplukker etter sommerpausen, og jakter nå på milepælen 53 poeng, som vil være det beste poengresultatet et Kvik Halden lag har gjort siden seriesystemet ble lagt om i 2001.
I dag står laget med 44 poeng, som betyr at 3 av 4 kamper i avslutningen må vinnes for å nå en rekord.

Skadeproblemer
Det sies at marginer jevnes ut i løpet av en sesong, det samme kan man si om skader. Hittil i år har laget vært heldige med få skader, men nå kan det altså se ut til at det skal jevnes noe ut.
Denne helgen må Dardan Mehmeti, Drilon Turkaj og Sondre Rørmyr se på, mens Martin Hoel Andersen er meget tvilsom. Erjon Shkodrani måtte også ut i mandagens rekruttkamp med skade, men ser ut til å være fort klar igjen.
I tillegg har Jiress Suka Suka karantene etter sitt gule kort mot Moss sist helg, mens Andreas Melleby har bedt om, og fått innvilget, sitt ønske om å terminere låneoppholdet.
Dette gir selvsagt utfordringer for Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen med å sette sammen sin startoppstilling på søndag, men uansett vi nok Kvik Halden stille et slagkraftig lag på Marienlyst stadion søndag klokka 1600.

Vi ønsker laget lykke til!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline