KAMPINFO

Kvik Halden - Moss
2 - 1
22. serierunde
27. september. 16:00
Halden stadion

Tabell

Lag Kamp Po
Raufoss Menn A 26 64
Moss Menn Senior A 26 57
Kvik Halden MEN 01 26 53
Fram MEN 1 26 47
Notodden Menn Senior A 26 45
Alta IF Herrer (MSA) 26 42
Gjøvik-Lyn Menn Senior A 26 39
Nybergsund Trysil Menn Senior A 26 36
Lørenskog Menn Senior 1 26 33
Strømsgodset Menn Senior B 26 32
Ørn Horten Menn Senior A 26 24
Lillestrøm Menn Senior 2 26 17
Sprint-Jeløy MEN 01 26 15
Drammen FK Menn Senior A 26 7

Arkiv

Snudde kampen og vant mot Moss!

Postet av Christer Sundt Markgren den 27. Sep 2015

Det som kunne vært en seriefinale på Halden Stadion ble "bare" et tett og tøft lokaloppgjør. Moss fikk et tvilsomt mål tidlig i kampen, men Kvik Halden FK viste styrke ved å snu kampen til seier 2-1.

Bortelagets mål kom allerede etter tre minutter, og var et av årets merkeligste på Halden Stadion. Dommerne burde stoppet spillet ved to anledninger i forkant, men overser det meste. Dulee Johnson skyter tilslutt i stanga, men ballen treffer keeper Joacim Heier og triller i mål.

Heldigvis klarte hjemmelaget å bruke energien fornuftig etter den dårlige starten, og får uttelling noen minutter før pause. Björn Berglund spiller Bader Rahhaoui fri, og han gjør ingen feil alene med keeper. Like etter kommer Bader seg igjen fri, men denne gangen blir han lagt i bakken av en Moss-forsvarer, uten å få straffe.

Scoringen så ut til å ha satt spor i begge lag når de kom ut fra garderobene etter pausen. Kvik var fulle av energi og spilleglede, mens Moss så tilsvarende slitne ut. Det utnyttet Almir Taletovic allerede fem minutter inn i omgangen. Han fikk ballen på ca tjue meter, tok den med seg og viste nok en gang fram sine gode avslutter-egenskaper.

Utover i omgangen spilte Moss seg tilbake i kampen, men de sjansene de skapte klarte de fem bakerste hos Kvik HFK å rydde opp i. Nærmest kom gjestene på en avslutning som Ardijon Berbatovci redder på streken. Kvik Halden FK fikk dermed revansje for tapet på Melløs i vår.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline