Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ny hjemmekamp for Kvik Halden på søndag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Sep 2015
Kvik Halden er tilbake på Halden stadion på søndag. Forrige hjemmekamp endte i seier, nå jakter Haldenserne nye gode prestasjoner!

Tilbake på sporet
Etter tapene mot Raufoss og Notodden virker nå Kvik Halden å være tilbake på sporet. Sist helg ble det 2-2 borte mot Nybergsund-Trysil, mens helgen før endte i en kontrollert 3-1 seier over Alta. Selv om opprykkstoget definitivt har forlatt perrongen er det viktig for både klubben og spillergruppa å levere en god avslutning på sesongen. I øyeblikket står Kvik Halden med 41 poeng, og det mangler dermed bare 4 poeng for å tangere beste sesong for Kvik Halden siden 2002.

God utfordring
Søndagens kamp blir ikke lett for Haldenserne. Motstander er Moss, som har gjort en god sesong og ser ut til å bli nummer 2 i år. I tillegg blir det flere rokkeringer på laget på grunn av en del skadeproblematikk. Dardan Mehmeti er mest sannsynlig ferdigspilt for sesongen med sin hamstring-skade, mens både Drilon Turkaj og Martin Hoel Andersen er veldig tvilsomme inn mot kampen på søndag. På plussiden har Jakob Madsen Lund sonet ferdig sin karantene, og er dermed klar for nye diskusjoner med dommeren denne helgen. For øvrig er troppen skadefri og klar for kamp etter en god treningsuke.

Haldensere drar lasset
Hittil i år har Kvik Halden spilt 21 seriekamper, på banen er det til enhver tid 11 mann og kampene varer 90 minutter. Totalt blir det 20.790 minutter fotball som er spilt når man legger sammen alle spillerne.
Spillere født og oppvokst i Halden står for hele 9106 av de minuttene, noe som tilsvarer 44%. For en by på Halden sin størrelse er dette veldig imponerende med tanke på årets prestasjoner i serie og cup.
Legger man til spillere som er fra en av Halden sine nabokommuner blir tallet ekstreme 15.077 minutter, eller 73%!
For å sette disse tallene i perspektiv, så er antall spilleminutter av spillere fra eget fylke i de 3 andre klubbene på topp 4 på tabellen mellom 34 og 45%.

Håper på mange tilskuere
Hittil i år har det vært 5900 betalende personer innenfor portene på Halden stadion i forbindelse med Kvik Halden sine hjemmekamper. På søndag vil man dermed bikke 6000 betalende tilskuere, noe som er over 3 ganger så mye som i 2014.
I tillegg har det i år vært en markant økning i ikke-betalende tilskuere, altså klubbens egen spillere fra barne- og ungdomslagene.
Alt i alt betyr det en vesentlig økning i antall personer, barn og voksne, som er og ser Kvik Halden spille fotball dette året, noe selvfølgelig klubben og spillerne er veldig glade for.
Søndag er det en ny mulighet for støtte de unge Haldenserne, kampstart er 1600!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline