Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tar turen til Nybergsund med mål om en god prestasjon!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Sep 2015
På lørdag setter Kvik Halden seg i bussen og tar fatt på en av årets lengste reiser. Destinasjonen er Hedmark og en av de mest imponerende fotballstedene i Norge.

Utrolige prestasjoner
Nybergsund har bare ca. 280 husstander, men har utrolig nok hatt et 1. divisjonslag i mange sesonger de siste årene. 4 sesonger på rad, mellom 2008 og 2011 var Nybergsund-Trysil i 1. divisjon og i 2007 ble de første lag fra nivå 3 på 31 år som kom til kvartfinalen i cupen.
Siden 2012 har de vært i 2. divisjon, noe de også kommer til å være i 2016.

Rufsete start
Siden Nybergsund-Trysil relativt nylig har vært i 1. divisjon, og i årene etter nedrykket har vært med å kjempet i toppen av 2. divisjon, var laget tippet å havne helt i toppen også i årets sesong.
En svært dårlig sesongstart satte imidlertid en raskt demper på forventningene. 8 poeng på årets 10 første kamper var nok langt mindre enn man hadde trodd, og ved sommerpausen så laget ut til å måtte kjempe en kamp for å overleve i divisjonen.
De siste 10 kampene har derimot vært langt bedre, 17 poeng og kun 1 tap er fasit for Nybergsund-Trysil. Dermed har de plassert seg midt på tabellen, med en veldig trygg avstand ned til nedrykk, og med mulighet for å jakte de 2-3 lagene som ligger over de.

Sterke hjemme
Nybergsund-Trysil er ingen lett arena å besøke, på 10 hjemmekamper har laget kun tapt 1. Riktignok er det blitt mange uavgjort, men hittil i år er det kun Moss som har klart å få med seg alle poengene hjem fra Nybergsund. Den kampen var for øvrig en spesiell affære hvor oppgjøret ble stoppet etter 1. omgang pga. et illebefinnende hos dommer, og 2. omgang måtte spilles 4 dager senere.
Forrige hjemmekamp endte med seier over Strømsgodset 2, etter scoringer av tidligere Tippeliga-spiller Jarl Andre Storbæk og lagets toppscorer Albert Berisha.

Vil følge opp Alta-kampen
Kvik Halden var tilbake på vinnersporet forrige helg når Alta ble slått 3-1 på Halden stadion, hjemmelaget førte oppgjøret og det var til slutt en fult fortjent seier for Haldenserne.
Både seieren og prestasjonen var etterlengtet for Glenn Ståhl sine gutter, som de seneste ukene ikke har prestert som ønsket og forventet.
Kampen mot Alta var første seier på 3 kamper, men på de siste 10 kampene sett over ett har Kvik Halden allikevel vært avdelingens nest beste lag. Kun Raufoss har tatt flere poeng enn Kvik Halden siden sommerpausen.

Noen usikre kort
Forrige helg var Mathias Engebretsen ute med karantene, han er tilbake i troppen denne helgen. På lørdag er det Jakob Madsen Lund som må se på, ettersom han fikk sitt 3. gule kort for sesongen mot Alta. Martin Hoel Andersen stod over sist på grunn av skade, og det ser det ut til at han må denne gangen også.
Sondre Rørmyr har slitt med et vondt kne den siste tiden, og er usikker til kampen mot Nybergsund-Trysil.
For øvrig er troppen klar for kamp, til og med Harold Mufoncol er tilbake fra sin langvarige skade og spilte på mandag en drøy omgang i 4. divisjonskampen mot Sparta Sarpsborg.

Kampstart er 1600 på lørdag - Vi ønsker Haldenserne lykke til!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline