Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ny mann på kontoret - Møt Haris Juklo!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Sep 2015
Haris Juklo har lang fartstid i Kvik Halden, denne høsten har han tatt på seg enda flere oppgaver og er nå heltidsansatt for klubben.

FFO og Pipe Eksperten Fotballakademi
I januar startet Kvik Halden sin Fotballfritidsordning, den ble fort veldig populær og før sommeren ble valget tatt om å ansette Haris Juklo som FFO-leder for å kvalitetssikre og videreutvikle tilbudet.
De som har barna sine på FFO har nok allerede merket store forandringer i profesjonalitet, noe Haris skal ha æren for.
- Det er viktig at man skal trives her, man skal kunne få gjøre lekser og spille fotball. Det å bli kjent med barna, og de voksne er veldig viktig. Vi har brukt mye tid på å forsterke retningslinjene på FFO, og håper dette gir gode effekter over tid.
Haris Juklo er utdannet pedagogisk leder og har jobbet i barnehage i flere år, de siste to årene har han vært styrer for Spretten Barnehage. Det er med andre ord en erfaren person som nå har tatt over FFO. Haris har også mye av det praktiske ansvaret for Pipe Eksperten Fotballakademi, og er også en av trenerne der. Til sammen utgjør disse to rollene 60% av stillingen hans.

Spillerutvikler

I tillegg er også Haris spiller- og trenerutvikler i Kvik Halden, en tidkrevende og utfordrende jobb, noe Haris ser på som veldig spennende.
- Målet for spillerutviklingen er å få hele klubben til å dra i samme retning, vi jobber kontinuerlig med å skape en rød tråd som alle kan følge. Denne jobben er langt fra fullført, vi er egentlig helt i startfasen, og blir noe vi vil bruke mye tid på fremover.
Haris har B-lisens som trener og er autorisert til å holde C-lisenskurs, dette vil klubbens barnefotballtrenere nyte godt av, og er en viktig del av "Kvalitetsklubb-prosjektet".
- Vi har mange dyktige trenere i barnefotballen, som har vært med på å trene barn i mange år, men samtidig er det også mange nye som vil nyte godt av at klubben setter større fokus på barnefotballen og arrangerer C-lisenskurs.

Nok å gjøre
Som om ikke det var nok så har Haris også fått flere administrative oppgaver rundt a-laget og juniorlaget.
De praktiske oppgavene ved signering av spillere, både internt og eksternt er oppgaver Haris nå har fått ansvaret for, i tillegg bistår han også trenerteamet rundt a-laget med speiding og kartlegging av spillere.
- Dette synes jeg er utrolig spennende, definitivt lærerikt, og samtidig utfordrende. Man må være med på å ta noen tøffe valg ettersom vi har lite å rutte med. Haldens plassering geografisk gjør det ekstra utfordrende, og vi må jobbe hardt for å bygge et slagkraftig lag. Forhåpentligvis kan vi utvikle mange nok, og gode nok spillere selv slik at vi slipper å hente for mye utenfra.

Trenger du å få tak i Haris så når du han her:
TLF: 99 27 73 83
Epost: haris@kvikhalden.no
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline