Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tøff utfordring for rekruttene i dag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 14. Sep 2015
Kvik Halden sine rekrutter skal i kveld møte opprykksjagende Sparta Sarpsborg. De unge Haldenserne reiser til Sarpsborg med mange A-lagsspillere og mål om en god prestasjon.

Snart klare for 3. divisjon
Sparta Sarpsborg rykket ned fra 3. divisjon i fjor, og ser nå ut til å ta steget opp igjen med en gang.
Det er to lag som rykker opp fra 4. divisjon, og i øyeblikket ligger Sparta Sarpsborg på 2. plass med 9 poeng ned til Sprint-Jeløy 2. Ettersom Sprint-Jeløy ligger an til å rykke ned med sitt førstelag fra 2. divisjon vil det si at Sprint-Jeløy 2 ikke kan rykke opp. Ned til Borgen på 4. plass er det hele 11 poeng.
Med bare 6 runder igjen av årets 4. divisjon er det med andre ord mye som skal gå galt for ledende Sarpsborg FK og dagens motstander Sparta Sarpsborg for at de ikke skal bli å finne i 3. divisjon neste år.

Ungt, men erfarent
Kvik Halden har med seg hele 9 spillere fra A-stallen til dagens rekruttkamp. Daniel Ravneng, Niklas Kalmar, Erjon Shkodrani, Arber Shkodrani, Mathias Engebretsen, Andreas Melleby, Harold Mufoncol, Sondre Rørmyr og Bader Rahhaoui. I tillegg er også Deniz Kaili med, juniorspilleren fikk sin debut på a-laget i går med et friskt innhopp.
Snittalderen for denne gjengen er allikevel så lav som 20 år, og dermed en spennende, men uerfaren gjeng.

Spennende avslutning

Kvik Halden står foran en nervepirrende innspurt i 4. divisjon. Laget ligger utsatt til på tabellen med bare 4 poeng ned til den plassen som mest sannsynlig blir sendt i kvalik. Ned til nedrykk er det 5 poeng.
Med 7 kamper igjen å spille er det utvilsomt ingenting som er avgjort i bunnen, og de siste rundene kan bli veldig spennende for Kvik Halden sine rekrutter.
Dagens kamp mot Sparta Sarpsborg er første mulighet til å skaffe en luke til nedrykk, kampstart er 1930 på Spartabanen.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline