Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vil ha revansje mot Alta!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Sep 2015
Søndag tar Kvik Halden i mot Alta på Halden stadion. Forrige møte mellom lagene ble en av årets bitreste opplevelser for Kvik Halden, denne gangen håper Haldenserne å sitte igjen med en bedre følelse.

Alta var kanskje den største favoritten til å rykke opp fra årets 2. divisjon avdeling 2. Laget har gått opp og ned mellom 1. og 2. divisjon i en årrekke, og når laget beholdt mye av stammen fra laget som ble beste nedrykkslag fra 1. divisjon i 2014, trodde mange at laget ville gjøre oppholdet i 2. divisjon kortest mulig.
Ambisjonen om opprykk ble nok tidlig skrinlagt hos Alta. Laget er historisk veldig vanskelige å møte i Finnmarkshallen, og er også i år avdelingens 3. beste hjemmelag. På bortebane har laget derimot slitt en del, og står med 8 av 27 mulige poeng. Drammen ser ut som en god plass å reise til for Altaværingene, der har årets hittil eneste borteseire kommet mot henholdsvis Drammen og Strømsgodset 2.
Helgens kamp er årets 3. og siste på gress, de to første har endt med tap mot Fram Larvik og Moss.
Laget har flere meget habile spillere som har preget både 2. og 1. divisjon de senere årene, så det er absolutt ikke en oppgave å ta lett på for hjemmelaget.

Når Alta fikk besøk av Kvik Halden i våres ble det en minnerik affære. Kvik Halden økte ledelsen til 3-1 med 10 minutter igjen å spille og kampen virket dermed avgjort, det var den derimot absolutt ikke. Alta scoret på straffespark få minutter før slutt og flere minutter på overtid satt Alta sin keeper(!) inn utligningen med et godt hodestøt. Etter det igjen var Harold Mufoncol alene med keeper, men skuddet gikk stang ut.
En vanvittig avslutning på en ellers ganske jevn fotballkamp, og en stor skuffelse for Kvik Halden som følte de burde rodd i land 3 poeng.

Kvik Halden har hatt et par skuffende uker og laget jobber nå hardt for å finne tilbake til formen som behøves for å slå de sterkeste lagene i avdelingen. Forrige helg gjennomførte laget en svak opptreden på Notodden, og Haldenserne ønsker nå å rette opp inntrykket med en god prestasjon på hjemmebane.
Mathias Engebretsen er utestengt for gule kort, mens Martin Hoel Andersen, Andreas Melleby og Sondre Rørmyr sliter med småskader. Det er fortsatt usikkert om de er klare til helgens oppgjør.
Med Engebretsen ute og Hoel Andersen tvilsom, blir det en antageligvis en rokkering i midtbaneleddet. Det er flere alternativer, og det blir spennende å se hva trenerteamet faller ned på av startoppstilling og formasjon.
Haldenserne bør uansett være klare for å revansjere både forrige kamp, forrige hjemmekamp og forrige møte med Alta, og da må lagets målsetninger for sesongen hentes frem.

Ville mest - Løpe mest - Være best organisert

Kampstart på Halden stadion er søndag klokka 13, velkommen på kamp!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline