Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vanskelig bortekamp mot sterke Notodden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2015
Søndag reiser Kvik Halden til Telemark for å revansjere forrige helgs skuffende opplevelse mot Raufoss. Også denne helgen må Haldenserne opp mot toppnivå for å hente med seg poeng, da står sterke Notodden på motsatt banehalvdel.

Skuffende sesong
Notodden var før sesongen blant de fire lagene som de fleste trodde skulle kjempe om opprykket. Av de 4 storfavorittene Raufoss, Fram Larvik, Alta og Notodden er det nå kun Raufoss som står igjen, til gjengjeld har de nå ett halvt bein i OBOS-ligaen 2016.
Notodden vil anse sin sesong som svært skuffende, resultatene har variert voldsomt og etter 18 kamper ligger de på en 7. plass.

Varierende resultater
Laget er meget rutinert, og består av mange godt voksne fotballspillere. Dette skulle i de fleste tilfeller bety stabilitet og jevne prestasjoner, men Notodden har gått fra sterke seire som 4-1 mot Fram Larvik hjemme, 1-0 borte mot Lørenskog borte og 3-0 mot Strømsgodset borte, til å tape hjemme mot Moss, Gjøvik/Lyn og Nybergsund.
Noe av årsaken kan legges til store skadeproblemer, spesielt i vårsesongen hadde Notodden mange spillere utilgjengelige.

Fokus på prestasjon
Kvik Halden hadde før forrige helg et lite håp om å blande seg skikkelig inn i opprykkskampen, men etter jevn forsvarsbatalje på Halden stadion var det til slutt Raufoss som stakk av med seieren.
Kampen ble som forventet en stillingskrig mellom de to statistisk beste forsvarslaga i avdelingen, og i slike kamper blir ofte første målet avgjørende.
Denne helgen ønsker Kvik Halden å gjenskape prestasjonen fra vårkampen mot Notodden, oppgjøret på Halden stadion endte med 3-0 til Haldenserne og er sammen med Strømsgodset i cupen kanskje Kvik Halden sin beste prestasjon hittil i 2015.
Den gangen var det angrepstrioen Almir Taletovic, Björn Berglund og Martin Hoel Andersen som gjorde målene, og bakover slapp man Notodden knapt til en målsjanse i løpet av 90 minutter.

Karantener gir utfordringer
Kvik Halden har noen utfordringer med karantener denne helgen, både Ardijon Berbatovci og Ole Strømsborg er ute med gule kort, mens troppen for øvrig er tilnærmet skadefri.
Jakob Madsen Lund sto over forrige helg på grunn av et vondt lår, men spilte 90 minutter for rekruttlaget på mandag og har trent for fullt hele uken.
Dardan Mehmeti kjempet en kamp med klokka inn mot forrige helg, men ble klar og har også trent hele denne uken.
Karantenene i forsvarsrekka gjør at Glenn Ståhl har en jobb å gjøre med å legge formasjon og taktikk, men uansett formasjon vil Glenn ha full rett i å kreve stor innsats og mange løpemeter fra hans elleve utvalgte.
Borte mot Notodden er en tøff utfordring, men flere lag har dratt hjem med poeng derfra, og det vil også være målet for Haldens beste fotballag.

Kampstart er 1600 på søndag - Vi ønsker laget lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline