Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Stor økning i antall besøkende på Halden stadion!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Sep 2015
Etter et par miserable år med lite interesse for fotballen i Halden, har nå publikum igjen begynt å finne veien til Halden stadion når Kvik Halden spiller hjemmekamper.

2014 var et mørkt år for Kvik Halden. Optimismen var stor i forkant, men sesongen ble preget av mye skader og svake resultater. I serien endte laget på en skuffende 10. plass, og cupen var ferdig nesten før den begynte når laget røk ut i ekstraomganger borte mot Asker i 1. runde.
Dette ga også utslag i publikumstallet, under 2000 mennesker var innom Halden stadion i løpet av 13 hjemmekamper, snittet var på under 150 betalende personer.

I år har derimot dette endret seg, i skrivende stund har Kvik Halden gjennomført 11 obligatoriske kamper på hjemmebane, noe som har gitt 5700 tilskuere totalt.
I tillegg kan man legge til mange hundre fra Kvikefamilien som går gratis inn på kamp, og dermed ikke blir telt med.
5700 på 11 kamper gir et snitt 520 personer hittil i år, en økning på fantastiske 270%!

Ennå gjenstår 4 hjemmekamper, og selv om laget ikke lengre realistisk kjemper om opprykk, så kjemper man om den beste poengsankingen, og den beste serieplasseringen siden seriesystemet ble lagt om for 15 år siden. Det er noe som er verdt å støtte!

Vi håper så mange som mulig tar turen til Halden stadion denne høsten, men benytter samtidig anledningen til å takke de som har tatt turen så langt i år.
Vi ses på stadion om en drøy uke mot Alta!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline