Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

To blad Shkodrani klare for 2016!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Sep 2015
To nye haldensere er klare for 2016 sesongen med Kvik Halden FK. Brødrene Erjon og Arber Shkodrani har begge tatt steg i løpet av sesongen, og håper nå å nærme seg en fast plass i løpet av neste år.

Erjon har til nå 8 opptredener for Kvik Halden sitt a-lag, mens Arber står med 3 kamper hittil. Begge har i flere sesonger vært viktige spillere for Kvik Halden sitt rekruttlag, men håper nå tiden snart er moden for oppgaver i 2. divisjon.

- Min personlige målsetning må jo være å spille meg til fast plass på a-laget, sier storebror Arber Shkodrani. Dette er også målet til Erjon.
- Målsetning for meg er mer spilletid, og forhåpentligvis spille meg til fast plass med tiden.På spørsmål om hvem av de som sikrer en fast plass først er Arber kjapt frempå.
- Satser på at jeg er først i køen, ellers får jeg høre det av Erjon!

Brødrene utgjør spiller nummer 6 og 7 som er klare for A-stallen til Kvik Halden i 2016. Klubben jobber for tiden aktivt med å bygge neste års stall, en stall som skal rustes for å kjempe om opprykk i tråd med klubbens nye målsetning.
- Det skal bli morsomt å være med den kommende sesongen med Kvik. Nå som klubben har gått konkret ut at målsettingen er OBOS-ligaen, så skal det bli ekstra spennende. Sier Arber Shkodrani.

Vi gleder oss over at både Arber og Erjon er med også neste år, og håper de tar flere steg i tiden som kommer slik at enda flere Haldensere spiller seg inn i startoppstillingen til Kvik Halden.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline