Høsten og aktiviteter framover

Postet av Gutter 2005 den 29. Aug 2015

Høstsesongen er allerede godt i gang og vi hadde tenkt til å ha et foreldremøte i løpet av august, men kalenderen for oss er allerede i ferd med å fylles opp så vi tar det viktigste her:

Treningstider:
Vi fortsetter som i dag frem til uke 40 ( høstferien ), dvs onsdager 18.30 - 20.00 og fredager 17.00 - 18.30.
Seriekampene fortsetter frem til uke 40. Da kampene er ferdigspilt vil vi gjøre noen forandringer på treningsdagene. Det er pr i dag 11 spillere fra 05 som er med på det nye akademiet i regi av Kvik, de trener på fredager 14.30 - 16.00. Vi har alllerede etter to treninger merket at disse 11 spillerne er slitne på vår egen trening kl 17.00. Vi synes det er viktig at flest spillere kan trene sammen så etter høstferien satser vi tre treninger i uken. Det blir da mandager, onsdager og torsdager. Nøyaktige klokkeslett kommer vi tilbake til.

Laginndeling: Neste år blir det 7`er fotball og dermed går vi fra dagen 5 lag ned til 4. Vi skal ha to 7`er turneringer i høst og har laget 4 lag vi vil prøve ut der. Disse lagene er ikke "låst" og endelige, men et utgangspunkt. Vi har beholdt dagens Os og Gimle lag ( hvit ) , Låby ( grønn ) er blandet inn i hovedsak dagens sorte og røde lag fra Hjortsberg.

Turneringer: Vi skal delta på 4 cuper i høst.
Lørdag 12 september er det 7'er test turnering på Selbak Kampoppsett og laginndeling kommer trolig I løpet av uka..
Søndag 20 september er det avslutningscup for 5'er på Sandbakken. Her spiller vi med serielagene, kampoppsett kommer ca 1 uke før cupen.
26 - 27 september er det 7'er cup på Råde. Kampoppsett og laginndeling kommer etterhvert.
10-11. oktober er det Bendit Cup på Torp. Kampoppsett og laginndeling kommer etterhvert.

I tillegg har vi begynt å få diverse invitasjoner fra andre lag om treningskamper, vi vil også muligens teste oss litt ut i forhold til hvilket nivå vi skal melde på våre fire lag i serien neste år. Det kan derfor hende at vi skal spille noen treningskamper hvor vi deler inn lag etter nivå. Det ligger ikke noe dramatisk i dette og absolutt ikke noe forsøk på å innføre topping. Vi forbeholder oss retten til å gi spillerne treningskamper på det nivået de har. Det er også en fin anledning for oss trenerne å se hvordan vi ligger an i forhold til andre lag.

Dette var kort om programmet utover høsten. Hvis dere har spørsmål så nøl ikke med å ta kontakt.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline