Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

- Vinner vi i helga så er vi med!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Aug 2015
Halden-gutten Mathias Engebretsen har styrt midtbanen til Kvik Halden med glans i årets sesong, hovmesteren har stått for mye av rytmen i det offensive spillet til Haldenserne i år og gleder seg til storoppgjøret hjemme på Halden stadion på lørdag.

- Det er en viktig kamp hvis vi skal fortsatt være en utfordrer til opprykket, en litt være eller ikke være-kamp, men vi allikevel ingenting å tape. Vi har kommet langt i år, og har uansett lagt et veldig godt grunnlag for årene fremover.

Raufoss har vært det beste laget i årets avdeling og når vi går inn i siste tredjedel av sesongen leder de tabellen foran Moss og Kvik Halden.

- Raufoss virker som et solid lag med bra kontroll defensivt. De har også scoret mest og har en giftig trio på topp. De har vært mest stabile i avdelingen og fortjener å ligge der de gjør.

Med 9 kamper igjen er det fortsatt mange poeng å spille om. Kvik Halden sin sesong er over forventning, men Mathias tror de artigste kampene fortsatt gjenstår.

- Vinner vi i helga så er vi med i kampen om et opprykk, og da ønsker vi selvsagt å prøve å gi Moss og Raufoss kamp til døra. Vi skal selge oss dyrt!

I tillegg til å styre midtbanen, er Mathias også sjef for bøtene internt på a-laget. Spillerne får bøter hvis de kommer for seint, bruker feil tøy, glemmer igjen utstyr på banen eller hvis de glemmer å ta med kake til alle på sin egen bursdag.

- Å være botsjef er en utakknemlig jobb, enkelte spillere klarer ikke å forholde seg til reglene og tror de aldri skal få bot. Alt er greit i hodet til noen av spillerne!
Verstingene er utvilsomt Drilon Turkaj, Arber Shkodrani og Jakob Madsen Lund, det er de som oftest føres opp i boka.

Forhåpentligvis slipper Mathias å føre opp bøter på lørdag, da må alle være på plass!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline