Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

På lørdag smeller det!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Aug 2015
Lørdag gjester den tungtsatsende avdelingsfavoritten Raufoss Halden stadion. Årets største utfordring for Kvik Halden som skal forsvare en råsterk hjemmestatistikk.

Raufoss rykket ned fra 1. divisjon i 2007, men ikke på den vanlige måten. Laget plukket nok poeng til å bli i divisjonen, men ble degradert av NFF på grunn av svak økonomi.
Siden har laget vært i 2. divisjon og de siste årene har de blitt kjent som et "nesten-lag". År etter år er de med i kampen om opprykk, men sesongene har til slutt endt med formsvikt og bitre tabellplasseringen få poeng bak avdelingsvinnerne.
Styrken til Raufoss er kontinuiteten, klubben har gode støttespillere i det lokale næringslivet og får med spillere på en ny satsing hvert år. Klubben har også nylig åpnet en ny stadion og har både rekruttlag i 3. divisjon, samt juniorlag i Interkrets. Dermed ligger alt til rette for at Raufoss en gang blir å finne tilbake i 1. divisjon.

Laget er erfarent, robust og godt organisert. De har solide spillere over hele linja og har i tillegg raske kantspillere. Dette gjør Raufoss farlig på både dødball og kontringer, noe som er de to angrepsmåtene det blir scoret flest mål på i fotball generelt.
Laget fra Toten har vært gode fremover og til sammen har de satt ballen i mål 50 ganger på 17 kamper, det er mest i avdelingen. Bakover er de også brukbare med 18 baklengs, noe som er nest best i avdelingen.
Raufoss har en solid bortestatistikk med ingen tap så langt, fasit er 6-3-0 på 9 bortekamper hittil i år.

Dermed må en barriere brytes for ett av lagene til helgen. Kvik Halden har gått av banen jublende i samtlige 8 seriekamper, og 2 cupkamper mot Fredrikstad og Strømsgodset.
Forrige helg endte med et godkjent 1-1 resultat borte mot Fram Larvik. Prestasjonen var ikke helt på topp, så Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen har en del å ta tak i inn mot helgens kamp.
Jakob Madsen Lund måtte dessverre ut med skade på lørdag, og er tvilsom inn mot helgens kamp. Harold Mufoncol er fortsatt ikke i trening, mens Andreas Melleby spilte 90 minutter i mandagens rekruttkamp og er dermed med for fullt.

Kvik Halden sin sesong blir bare mer og mer imponerende for hver uke, med et krympet budsjett fra i fjor har laget klart å hente ut sterke prestasjoner og resultater gjennom beinhard jobbing og stor vilje.
Faktisk har Kvik Halden bare tapt 4 av 30 kamper(inkludert treningskamper) i hele 2015. Blant disse 30 kampene finner man 1 motstander fra OBOS-ligaen og 2 fra Tippeligaen. Hele 15 ganger har laget gått av banen uten baklengs.
På de siste 8 seriekampene har Kvik Halden tatt 20 av 24 mulige poeng, og målforskjellen er også til ståkarakter, 21-5.
Dermed er det duket for en spennende kamp på lørdag og en real batalje mellom to lag som begge har svært solide resultater å vise til gjennom kalenderåret 2015.

Kan Kvik Halden forsvare fortet Halden stadion?? Kan Haldenserne melde seg på i opprykkskampen?? Kan sultne unggutter nedkjempe erfarne heltidsspillere??

Svaret får du på lørdag - Denne kampen bør du ikke gå glipp av!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline