Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Reddet poeng på overtid!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Aug 2015
Kvik Halden sine rekrutter i 4. divisjon spilte i går kamp mot Rakkestad. Det endte med uavgjort og et potensielt veldig viktig poeng for de unge haldenserne.

Kvik Halden stilte med hele 8 spillere fra A-stallen i går, inkludert Andreas Melleby som gjorde sin første opptreden for laget. Han har vært skadet i en måned, men begynte i forrige uke å trene igjen.
Med var også Ardijon Berbatovci som spilte 70 minutter for a-laget på lørdag, etter at Jakob Madsen Lund måtte ut med skade.
Rakkestad startet sesongen veldig friskt, men har i sommer hatt flere kamper under pari, som har gjort at laget nå ligger plassert midt på tabellen.

Kampen i går var jevnspilt, men hjemmelaget burde absolutt omsatt noen av sjansene sine i første omgang. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.
I andre omgang var det Rakkestad som tok kommandoen og gikk opp i ledelsen tidlig. Etter dette måtte Kvik Halden satse fremover, noe som ga bortelaget noen store muligheter til å avgjøre kampen. Heldigvis klarte ikke Rakkestad å sette inn 2-0, og på overtid reddet Almir Taletovic poeng med sin utligning i det 91. minutt.
Kampen endte med 1-1 og Kvik Halden har nå 4 poengs luke til nedrykk.

Neste kamp for rekruttene er mandag om en uke, da er det Moss sitt rekruttlag som besøker Halden stadion.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline