Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

KVIK HALDEN FK - 2018

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Aug 2015
I 2018 er det 100 år siden Kvik Halden vant sitt første og foreløpig eneste Norgesmesterskap. 2018 er derfor et viktig merkeår for klubben, og styret har valgt å legge en strategi for klubbens sportslige utvikling frem mot dette året.

I det siste halvannet året har vi jobbet mye med kvalitetsklubbprosjektet og organisering av klubben, og vi føler at vi allerede nå begynner å se resultatene av dette i form av bedret klubbdrift og økt klubbfølelse. Vår visjon ”Med bredden mot toppen” er noe vi jobber med å underbygge hver eneste dag, og også her mener vi at vi er på rett kurs. Det er også svært gledelig å se at interessen og deltagelsen rundt jentefotballen er stigende, etter å ha ligget nede en stund.

En del av klubbens verdigrunnlag er at vi skal være målbevisste og at vi har ambisjoner om å utvikle klubben og forbedre oss gjennom et målrettet arbeid med fokus på kvalitet i alle ledd. Ett av klubbens overordnende sportslige mål er at vi skal være en toppfotballklubb som spiller underholdende fotball. Vi har også lenge sagt at det er en målsetting for oss å rykke opp, uten at dette er konkretisert nærmere.

A-lagstroppen på 21 spillere består i dag av hele 11 haldensere, 5-6 av disse spiller regelmessig for a-laget. For øvrig er 7 spillere fra Østfold, kun 3 av 21 spillere er oppvokst utenfor Østfold. Ekstreme tall for ett topplag i 2. divisjon, sensasjonelle tall ved et evt. opprykk.

Vi har i 2015 etablert både en fotballfritidsordning og et akademi for unge spillere som ønsker å utvikle seg videre, noe som har blitt svært godt mottatt. Dette er viktige elementer i vår klubbutvikling og noe som vi kommer til å fortsette å ha fokus på. Det gir oss også et sterkere økonomisk grunnlag for klubbdriften og en bedre utnyttelse av klubbens ressurser.

Basert på den klubbutviklingen vi har sett den siste tiden, samt de sportslige resultatene som er oppnådd i år med begrensede ressurser og en ung og lokal/regional spillergruppe, har styret valgt å konkretisere følgende målsetting for 2018:  • Kvik Halden sitt a-lag spiller i OBOS-ligaen

  • Kvik Halden G16 spiller i Interkrets

  • Nytt kunstgress på Strupe 11’er


Det er videre viktig for oss at disse målene ikke går på bekostning av verken bredde-/ungdomsdelen eller økonomien, og styret har derfor definert følgende forutsetninger for satsningen mot 2018:

  • Klubbens mål skal KUN påvirke vår barne- og ungdomsaktivitet på en positiv måte.
  • «Med bredden mot toppen» har i år vist seg å være et riktig og avgjørende tankesett, og vil i sesongene som kommer bare bli forsterket.
  • Kvik Halden har i 2015 bygget sin a-lagstropp på et stort antall Halden- og Østfoldbaserte spillere, noe som fortsatt vil være en klar filosofi.
  • A-laget er klubbens flaggskip, og vil være den delen av Kvik Halden som supportere og media bedømmer våre resultater etter, men for klubben er de andre målene like viktige. Hvis de andre målene ikke blir oppnådd vil ikke grunnlaget for et a-lag i OBOS-ligaen være godt nok til å etablere laget i divisjonen.
  • Vi skal være med å bidra til å sette et positivt søkelys på Halden – vi er glad i byen vår og i klubben vår!
  • Vi skal ha en bærekraftig satsing og økonomi samt være en attraktiv partner for næringslivet i Halden

2015 har vist hvilken enorm kraft det finnes i egen klubb, i form av positivt påfyll og støtte for a-laget. En helt nødvendig støtte for et a-lags vei mot toppfotballen.


Sportslig hilsen Bjørn Brevig.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline