G02 fortsetter cup-suksessen!

Postet av Gutter 2002 den 23. Aug 2015

Vi hadde med to lag i Femsjøen Cup i Dær´n og også denne gangen viste begge lagene at de kunne spille god fotball. Til tross for at dette var første gang vi spilte 11´r så satt kombinasjonene godt.

KM-laget vant sin pulje etter seiere mot arrangørklubben TTIF og Lørenskog Rekrutt. Siste kampen i gruppespillet endte 0-0 mot Sagene fra Oslo. I semifinalen ventet Berg IL på andre siden av banen - og det var en spent gjeng som entret "hovedmatta" (eller Statoil Arena som det heter i Dær´n) . Det tok ikke mange minutter før vi hadde full kontroll og ledet hele 5-0 til pause etter meget godt spill. Sluttresultatet ble 6-0. I finalen var Askim FK motstander - dette er et lag vi har møtt ett par ganger i Ö-Bollen. Denne gangen trakk vi det "lengste strået" og vant 2-1. Finalen var ikke spesielt velspilt, men sommerens andre triumf var et faktum! Veldig bra!


Bilde: Premieutdeling etter finalen


Lagbilde KM-laget

Breddelaget var i den største gruppen og spilte mye god fotball, men hadde ikke alltid marginene på sin side. De tapte 1-6 mot Berg, 1-5 mot finalemotstander Askim FK og 0-2 mot BMIL. Mange jevne kamper - guttene viste gode "fighter-egenskaper" i den viktige kampen mot Slemmestad IF og vant 3-2. Dette medførte at guttene var i aksjon søndags morgen mot Lørenskog Blå i B-sluttspillet. Dette var en meget jevn kamp som dessverre endte i et knepent tap etter en tøff straffesparkkonkurranse.

Skår i gleden var at Oskar dessverre var så uheldig å få et brudd i håndleddet. Vi ønsker god bedring - og håper han er raskt tilbake!


Lagbilde Breddelaget

Alt i alt; en meget god innsats av alle i Dær´n. Dette var guttenes først erfaring med fotball på stor bane - og skribenten ser heller ikke bort i fra at det også var den første erfaringen for noen av guttene å spille på ekte gress!!! Nå rettes all fokus mot høstens seriekamper. Hovedtrener Robert samt trenerne som møter opp på Strupe tre ganger i uken fortjener skryt; guttene har blitt flinke og skribenten føler dessuten at det for tiden er meget god samhold i gruppa! Det er det viktigste!

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline