Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden fikk med seg ett viktig poeng etter en middels prestasjon i Larvik!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Aug 2015
Kvik Halden fikk med seg ett poeng fra den tøffe bortekampen i Larvik, kampen bølget frem og tilbake og begge lag hadde mange muligheter til å avgjøre.

Fram Larvik har ikke fått den sesongen de siktet på, laget ligger på 4. plass med altfor stor avstand opp til teten for å realistisk håpe på ett opprykk. Hjemme i Larvik har de allikevel vært veldig sterke, kun Moss, Raufoss og nå Kvik Halden har tuktet laget på eget gress.
Kvik Halden derimot har hatt en flott sesong så langt og henger med i tetstriden når vi går inn i siste tredjedel av sesongen.

I et fantastisk vær var det Fram Larvik som kom best i gang i 1. omgang, laget produserte et par gode muligheter og ble antageligvis snytt for et straffespark når Jakob Madsen Lund sparket Fram Larvik spiss, Christer Fjellstad, i hodet.
Fram Larvik har en veldig tydelig spillestil som stort sett handler om raske overganger, ballen skal ofte rett i bakrom, noe de behersker godt og skaper mye farligheter på.
Det var også en slik situasjon som til slutt endte med kampens første scoring. Fram Larvik sin kantspiller går innover i feltet og klinker et innlegg via Ole Strømsborg og i en uheldig Ardijon Berbatovci som lite kunne gjøre for å unngå å sette ballen i eget mål.
Ardijon fikk for øvrig debuten sin uventet tidlig da Jakob Madsen Lund måtte ut med en kjenning i låret.

På slutten av omgangen hadde Kvik Halden to store sjanser, først ved Ole Strømsborg som skyter et knallhardt frispark midt i mål, keeper er med på notene og slår til corner. Corneren ender i litt klabb og babb og til slutt et godt skudd som keeper nok en gang redder. Dermed gikk lagene til pause på 1-0.

Andre omgang fortsetter som den første, to lag som vil fort i angrep skaper enorme avstander i begge lag, og dermed en mengde gode overgangsmuligheter begge veier.
Utligningen kommer på straffe, og det av typen diskuterbar. Bader Rahhaoui blir spilt igjennom, men keeper kommer ut og snapper ballen før spissen. Måten keeper kommer ut ser svært farlig ut med strakt ben og knotter i knehøyde, heldigvis kommer Bader Rahhaoui unna og unngår en potensiell skade. Dommeren dømmer straffe, mens keeper slipper unna kort.
Straffen er det normalt sikre Mathias Engebretsen som skal skyte, men keeper redder. Da tar dommeren en ny tøff avgjørelse og dømmer ny straffe ettersom keeper går langt ut fra streken. Den andre straffen setter Mathias så vidt og lagene er like langt.

Resten av kampen foregår med store avstander, slitne spillere og muligheter begge veier. På tampen blir nok Fram Larvik snytt for et nytt straffespark når Fjellstad blir revet ned.
Deretter får Kvik Halden to enorme muligheter på overtid til å avgjøre kampen, først ved Jiress Suka Suka som header over fra kort hold etter et frispark, og rett etterpå er Suka Suka nok en gang involvert. Keeper er ute for å bokse, ballen lander hos Suka Suka som smeller til fra 16 meter, skuddet er ubrukelig, men ballen går rett til Björn Berglund som på åpent mål setter ballen rett utenfor.

Oppsummert kunne kampen gått begge veier, og Kvik Halden skal være fornøyd med et par heldige dommeravgjørelser, samtidig som man burde avgjort kampen på overtid.
Prestasjonen til Kvik Halden er derimot ikke helt på topp og man har en del å jobbe med inn mot neste helgs vriene hjemmekamp mot serieleder Raufoss.
Den kampen blir helt avgjørende for resten av sesongen, og blir årets vanskeligste utfordring på hjemmebane for haldenserne.

Vi gleder oss til toppkamp på Halden stadion om en uke!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline