Serie bredde: Kvik 2 starter med god lagseier

Postet av Gutter 2002 den 21. Aug 2015

Skrevet av Kjell Ove Vegstein

Etter vårsesongens 5-1 tap mot Skjeberg var det denne gangen en flott gjeng gutter som ønsker revansje.

Kvik begynner kampen med å presse Skjeberg høyt på banen og det var litt surt at vi fikk et mål mot oss etter 7 minutter på deres første sjanse. Kampen fortsetter meg mye bra spill som til slutt git uttelling når Isak etter 12 minutter utlingner til 1-1 på en assist fra Sigvard. 3 minutter senere setter Isak ballen i mål en gang til og Kvik leder 2-1 og holder denne stillingen helt til pause.

Kvik fortsetter å presse Skjeberg i 2. omgang og Adrian setter ballen mål på en assist fra Sigvard 3 minutter inn i omgangen. Mye bevegelse og bra passningsspill fortsetter å gi resultater når Oscar snapper ballen fra en motstander og setter den i mål 8 minutter inn i omgangen. 13 minutter inn i omgangen er det på nytt Oscar som setter inn 5-1 målet på en Assist fra Petter. Skjeberg får sitt siste mål for dagen 5 minutter senere. Med 8 minutter igjen av omgangen setter Matias sluttresultatet til 6-2 etter en veldig bra spillt kamp.

Det er herlig å observere at alle spillerene fortsetter der de sluttet før sommerferien. Alle sammen gjorde en god innsats som resulterte i en spennende kamp med mye bra spill.

Som en hyggelig avsluttnig på dagen feiret Zaki bursdagen sin på sidelinjen etter kampen med Pizza, kaker og brus.

Laget bestod av Isak, Matias, Rasmus, Henrik, Adrian Aa, Zaki, Petter, Oskar, Richart, Sigvart, Kristian (03), Markus (03) og Peter.

7 min. 0-1
12 min. 1-1 Isak (Sigvard)
15 min. 2-1 Isak
38 min. 3-1 Adrian Aa (Sigvard)
43 min. 4-1 Oscar
48 min. 5-1 Oscar (Petter)
53 min. 5-2
62 min. 6-2 Matias (Zaki)

I denne kampen føles det litt feil å peke ut bestemann på banen siden dette var en god lagseier. Gratulere med en fin start på høstsesongen Kvik Halden 2.

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline