Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Høstens første store utfordring på lørdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Aug 2015
Kvik Halden har startet høstsesongen prikkfritt med 6 seire på 6 kamper, men disse seierne har kommet mot lag plassert stort sett på nedre halvdel av tabellen. På lørdag er det derimot toppoppgjør borte mot Fram Larvik.

Fram Larvik var før sesongen, sammen med Alta, Raufoss og Notodden, ansett av de fleste som de store forhåndsfavorittene i avdelingen.
I den 16. serierunden forsvant allikevel Fram Larvik sitt siste lille håp om å melde seg på opprykkskampen denne høsten, Fram Larvik tapte borte mot Gjøvik/Lyn og Raufoss vant mot Strømsgodset 2. Med det så var Fram Larvik hele 11 poeng (og en vesentlig målforskjell) bak 1. plassen, noe som betyr at de mest sannsynlig ikke vil være i nærheten av opprykk selv om de vinner resten av kampene.
Fram Larvik ser ut til å ha tatt denne realiteten til seg og byttet ut en mengde spillere i sommer. Flere utenlandske spillere har forsvunnet ut portene, mens inn de samme portene har det kommet unge relativt lokale spillere. I tillegg forsvant også lagets kaptein og største profil, Lars Grorud, til Sandefjord i sommer.

Resultatene har variert, men på hjemmebane har de stort sett vært sterke. Kun Raufoss og Moss har klart å ta poeng der. Raufoss fikk med seg 2-2 i sommer, mens Moss startet sesongen med en sterk 1-0 seier i Larvik i første serierunde, resterende 5 hjemmekamper har Fram vunnet.
Fram Larvik både scorer og slipper inn mye mål, så det ligger an til en severdig kamp på lørdag.

Kvik Halden har som nevnt kommet godt i gang etter sommeren, men møter en helt annen utfordring på lørdag enn de har møtt hittil etter sommerpausen.
Laget er karantenefritt, men har noen utfordringer på sykestua. Almir Taletovic fikk segen smell på onsdagens trening, Harold Mufoncol er fortsatt skadet, Niklas Kalmar skadet seg forrige uke mens Andreas Melleby så vidt har begynt å trene igjen etter sin skade.
På siste dagen av overgangsvinduet fikk derimot Kvik Halden på plass en god forsterkning i Ardijon Berbatovci, han er spilleklar og er med å kjempe om plass på laget som reiser til Larvik.

Forrige helg var Kvik Halden tilbake i 3-5-2, sesongens mest benyttede formasjon, noe man hadde stor suksess med. Sprint-Jeløy ble fullstendig overkjørt og gir en god selvtillit i laget etter en periode med mindre gode prestasjoner i deres foretrukne 3-5-2 oppstilling.
God selvtillit og stram disiplin blir viktig mot Fram Larvik som har scoret 19 mål på sine 7 hjemmekamper.

Vi ønsker haldenserne lykke til!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline