Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kjørte over sjanseløse Sprint-Jeløy i 90 minutter!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Aug 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

Kvik Halden fortsatte sin solide hjemmestatistikk og feide over et ungt Sprint-Jeløy med hele 6-0. Kampen var avgjort allerede ved pause, da ledet hjemmelaget 3-0.

Kvik Halden startet med et høyt press og gikk rett i strupen på bortelaget, etter 9 minutter smeller Ole Strømsborg inn dagens første scoring etter litt klabb og babb på en corner. Etter 20 nye minutter med mange gode Kvikemuligheter satt endelig 2-0 da Bader Rahhaoui ble spilt alene med keeper. 3-0 er det Brice Wembangomo som ordner når han dribler og dribler og til slutt pirker inn scoringen via tidligere Kvik Halden keeper Anders Korsnes. Da var det spilt 39 minutter og kampen var utvilsomt avgjort.

2. omgang fortsetter i samme stil som den første, men etter 59 minutter kommer Sprint-Jeløy til sine for dagen eneste muligheter. 2 store sjanser ender uten resultat og minuttene etter bruker hjemmelaget godt.
4-0 ved Bader igjen, og 5-0 ved Björn Berglund rett etter. Bader var sikker alene med keeper nok en gang, mens Björn var kjapt frempå etter et vanvittig volleyskudd fra Martin Hoel Andersen som gikk i tverrligger.
6-0 kom etter at Sondre Kirkeng Rørmyr kriger til seg ballen ved cornerflagget, spiller Martin Hoel Andersen fri boksen som uselvisk dytter ballen til Josef Bouchleh som enkelt kan sette inn dagens siste.

Alt i alt en meget god kamp av Kvik Halden som dermed har vunnet sin 6. kamp på rad, holdt nullen for 3. kamp på rad og vunnet alle 10 hjemmekampene på Halden stadion i år!

Etter en rekke kamper med motstandere plassert litt lengre ned på tabellen, skal nå haldenserne ut i en 7 kamper lang rekke med svært tøff motstand.
Først ut er Fram Larvik borte, det hardtsatsende Larvikslaget har skuffet kolossalt i år når man ser på pengebruk og en rekke internasjonale signeringer, og i dag kom kanskje nådestøtet når det gjelder opprykkshåp. 4-0 tap borte mot Gjøvik-Lyn og potensielt 11 poeng opp til teten gjør at det skal mye til om Fram skal kunne melde seg på opprykkskampen igjen de siste 10 rundene.

Før det skal en ny god treningsuke gjennomføres av Glenn Ståhl og hans disipler, for Kvik Halden sitt a-lag handler det alltid om å utvikle seg fra uke til uke.
Takk til alle som tok turen til Halden stadion i dag, neste mulighet for å se Kvik Halden spille hjemme er mot Raufoss om 2 uker.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline