Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sprint-Jeløy er neste test for a-laget

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Aug 2015
Kvik Halden rodde i land en knapp seier hjemme mot Strømsgodset 2 på torsdag, lagets 5. strake seier, og 9. strake seier på hjemmebane i år. På søndag venter en ny utfordring i nedrykkstruede Sprint-Jeløy.

Sprint-Jeløy har vokst til å bli Østfold største fotballklubb, ett par serielag større enn vår egen. Mye skyldes at mange unge fotballspillere har byttet fra Moss FK til Sprint de siste årene. Dette gir en sterk talentutvikling, som man ser i form av a-lagets retur til 2. divisjon, et rekruttlag som kjemper helt i toppen av 4. divisjon og et juniorlag som er på vei mot Interkretsserien.
Sprint-Jeløy har også fått et helt fantastisk nytt anlegg på Bellevue, og virker til å gjøre det meste riktig som klubb.
A-laget har dessverre ikke samme fremgangen i år. Etter flere år med nesten-opprykk, lyktes det endelig i fjor. Oppsettet av avdelinger kunne ikke blitt mer utfordrende for Sprint, og mange tippet at de raskt måtte ta turen ned i 3. divisjon igjen. Nå ser det ut til at de negative spådommene kan bli sanne.

15 kamper ut i sesongen har Sprint-Jeløy kun kapret 8 poeng, opp til sikker plass er det hele 9 poeng, og etter ferien har Sprint tapt flere viktige og potensielt avgjørende kamper mot lag som befinner seg rett over streken.
Formen til Sprint gjør at selv de største optimistene for tiden sitter stille i båten, Sprint har nemlig ikke vunnet en kamp siden 9. mai, og på de siste 8 kampene har man ikke fått med seg ett eneste poeng.
Allikevel skal man ikke se lett på oppgaven for Kvik Halden sin del. Sprint har tapt knepent mot både Moss og Strømsgodset 2 etter ferien, samt at man rett før sommeren var en vanskelig nøtt å knekke for både Raufoss og Fram Larvik.
Det motsatte oppgjøret mellom Sprint-Jeløy og Kvik Halden endte med en kontrollert og solid 3-0 seier for haldenserne.

Kvik Halden kommer som kjent fra en lite imponerende, men viktig seier mot Strømsgodset 2 på torsdag.
Seieren var den femte på rad, og fortsatte dermed den imponerende rekken av hjemmekamper for Kvik Halden. Halden stadion har alltid vært ansett som en vanskelig plass å reise til, men statistikken i år har tatt denne vanskelighetsgraden til nye høyder.
Samtidig vil hjemmelaget, for hver kamp som går, stadig møte mer motiverte lag som ønsker å være førstemann til å bryte rekken. Det kan selvfølgelig også bli Sprint--Jeløy, for en eller annen gang vil de ta poeng igjen, og hvis ikke Kvik Halden er fullt skjerpet og legger ned den vante innsatsen, så kan det fort bli på Halden stadion.

Kvik Halden hadde Mathias Engebretsen ute med karantene sist, og denne gangen er det Almir Taletovic som må stå over etter å ha fått sitt 3. gule kort på torsdag. Forøvrig er Harold Mufoncol og Andreas Melleby fortsatt ute med skader.
På torsdag tok over 450 mennesker turen til Halden stadion for å se kamp, og med like flott værmelding er det lov å håpe at det nok en gang er godt besøkt når Kvik Halden skal forsvare sin hjemmestatistikk.
Kampstart er 1600!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline