Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Møter revansjelystent Strømsgodset til gratiskamp i kveld!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Aug 2015
Strømsgodset har ikke glemt ydmykelsen fra 3. juni i år, i kveld er det duket for et nytt oppgjør mellom Kvik Halden og Strømsgodset. GRATIS INNGANG!

Riktignok er det Strømsgodset 2 som kommer på besøk, men det er absolutt ikke et lag å ta lett på.
Strømsgodset sine rekrutter har blant annet spilt uavgjort borte mot Alta og knust både Nybergsund og Ørn-Horten på hjemmebane. Foreløpig ligger de trygt plassert på en 9. plass, hele 11 poeng over nedrykk.
Strømsgodset 2 har vært i 2. divisjon i mange år, og er blant de lagene som har møtt mest kritikk for å stille med varierende lag. I 2013 ble de selve symbolet på utfordringen med Tippeligaens 2. lag i 2. divisjon når de i starten av sesongen sendte et svært ungt lag til Alta og tapte 10-1, Alta ledet utrolige 10-0 allerede etter 53 minutter. I det motsatte oppgjøret noen måneder etterpå stilte de et helt annerledes lag og slo samme Alta med hele 7-0.

Problematikken med 2. lagene i seriesystemet diskuteres fortsatt, men en innstramming av regelverket omkring hvor mange spillere og hvor gamle spillerne kan være fra A-stallen har gjort 2. lagenes resultater noe jevnere.
Strømsgodset 2 har også i år variert laget i forskjellige kamper, naturlig nok etter hvordan a-lagets kamprytme er. På mandag møtte Fram Larvik et meget ungt Strømsgodset 2, tidligere i år møtte Moss et rent juniorlag og det er ventet at de stiller relativt ungt også i kveldens oppgjør mot Kvik Halden grunnet a-lagets kamp mot Ålesund i morgen.
Strømsgodset kaptein Jørgen Horn er allikevel ett unntak, han har vært ute med skade en lengre periode og skal i dag prøve seg i kamp igjen.

Kvik Halden har hatt en lengre periode med gode resultater, men varierende prestasjoner. Derfor var det kjærkomment når man sist lørdag gjennomførte en meget solid kamp mot hjemmesterke Ørn-Horten. Disiplinen og organiseringen var sterk, noe som helt tydelig var en vitamininnsprøytning for troppen denne treningsuken.
Skadesituasjonen er fortsatt at Harold Mufoncol og Andreas Melleby ikke er klare til kamp, mens Mathias Engebretsen må stå over etter at han fikk sitt 3. gule kort i forrige kamp.

Det betyr noe rotasjon i dagens startoppstilling, men Kvik Halden skal uansett mønstre en sterk 11'er som skal ut på Halden stadion.
Kampen i kveld er årets 9. kamp på Halden stadion, de første 8 kampene har alle endt i seiersjubel for hjemmelaget. En statistikk å være stolt av, og en statistikk vi håper fortsetter.
Svaret får vi i kveld klokka 1900, da må laget igjen tenne til og vise samme innsats og vinnervilje som gjorde at Strømsgodset dro slukøret hjem forrige gang de besøkte Halden.

Takket være svært generøse bedrifter i det lokale næringslivet vårt så er kampen gratis for alle, ta med alle du kjenner og møt opp på Halden stadion klokka 1900!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline