Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tap på Mysen for rekruttene

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Aug 2015
I den 15. serierunden i 4. divisjon var det rekruttene sin tur til å reise til Mysen. Mysen lå med sine 18 poeng på plassen foran Kvik Halden 2 som før kampen hadde tatt 17 poeng.

1.omgang begynner rotete hvor Mysen innledningsvis har litt mer ball men hvor Kvik ved to anledninger har to store sjanser der minst en av dem burde resultert i mål.

Ca. et kvarter ut i kampen tar Mysen ledelse. Dårlig press på ballfører fra vår side og nølende duellspill straffer seg. Det fører til at en Mysenspiller får skutt fra 10-12 m og ballen går inn bak en sjanseløs Daniel.

Vi er mer med i kampen etter målet og har noen småsjanser, samtidig har vi noen utfordringer i pasningsspillet vårt noe som føre til brudd sentralt i banen.

Mysen har også noen farligheter som Daniel har grei kontroll på.

Etter ca. 26 min sender MO en ball fremover til Almir. Almir ser at keeperen er på vei ut og lobber ballen elegant over og i mål. 1-1 og vi er like langt.

Resten av omgangen er mer eller mindre en stillingskrig hvor begge lag sliter med å sette preg på kampen.

Vi gjør to bytter i pausen. Almir og Henrik går ut, Granit og Andreas kommer inn.

2. omgang starter på samme måten som første. Mysen har litt mer ball og forsøker å skape trykk på oss uten at de helt får det til. Kampen er fortsatt rotete og bærer preg av at feilprosenten på pasningsspillet er meget høy fra begge lag.

Etter 62. min er vi igjen nølende i duellspill i egen boks noe som gjør at en Mysenspiller får sendt av gårde et skudd som Daniel redder mesterlig. Det fører til hjørnespark. På hjørnesparket går «rullegardinen» helt ned for flere. Vi glipper totalt i markeringen og Mysen går opp i en meget «billig» 2-1 ledelse.

Vi svarer umiddelbart. Sondre blir felt innenfor 16 meter og dommeren blåser straffe. Sondre er sikker fra straffemerket og vi er like langt.

Kampen går inn i en fase hvor begge lag er «forsiktig».

Etter ca. 75 min snapper Granit en pasning i Mysens bakre firer. Han drar av stopperen og er på vei mot mål alene med keeper … Dessverre for vår del så redder keeperen skuddet og på returen sender Sondre av gårde et skudd som Mysen på en eller annen måte greier å redde og få til hjørnespark.

Fem minutter senere viser Mysen oss hvordan det skal gjøres. En crossball fra deres høyre side mot vår venstre er vi igjen nølende på. Det fører til et innlegg som vi ikke er forberedt på. Inne i boksen knaller en Mysenspiller ballen utagbart i nettet bak Daniel…

Vi gjør et forsøk med å skape trykk foran ved å flytte Arber opp som spiss etter scoringen til Mysen. Kort etter blir vi «straffet» for vårt ubesluttsomme spill på egen banehalvdel. Det fører til at en Mysenspillere er alene gjennom og punkterer kampen.

Vi har våre sjanser etter 4-2 målet. Den største av dem er det Sondre som har. Han er på full fart på vei mot keeperen fra litt skrått hold men setter ballen dessverre rett på keeperen.

Kampen ender med 4-2 seier til Mysen.Kampfakta:

Sted: Mysen Kunstgress

Tilskuere: 30

Resultat: 4-2 (1-1)

Gule kort: Mysen 4, ingen på KvikLag:

Daniel Ravneng

Niklas Kalmar (Henrik Dahl 87.min)

Arber Shkodrani

Henrik Dahl (Andreas Jigarp 46.min)

Markus Olaussen

Tobias Back (Sindre O. Hansen 84.min)

Kristian Strøm (Besfort Shala 74.min)

Drilon Turkaj

Erjon Shkodrani

Almir Taletovic (Granit Merovci 46.min)

Sondre Rørmyr0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline