Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Bunnsolid seier mot Ørn-Horten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 8. Aug 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

Kvik Halden spilte en glimrende bortekamp mot Ørn-Horten i dagens 2. divisjonsoppgjør. Kampen ble avgjort i 2. omgang etter to raske scoringer.

Kvik Halden snudde på formasjonen borte mot Ørn-Horten og gikk ut i en stram 4-4-2 formasjon. Formasjonen ble mye brukt i vinter, den siste perioden frem mot seriestart spilte Kvik Halden 7 kamper på rad uten å slippe inn mål, akkurat i denne formasjonen.
I dag var den bunnsolide defensiven igjen tilbake og laget slapp knapt til sjanser mot hjemmesterke Ørn-Horten på Lyslunden.

Fremover var Kvik Halden det spillende laget i dagens oppgjør og det var vel fortjent når Björn Berglund ga Kvik Halden ledelsen midtveis i 2. omgang på et nydelig frispark. Over muren og ned i hjørnet, sjanseløst for keeper!

Minuttet etterpå var Bader Rahhaoui helt alene med keeper, men keeper reddet, returen landet også hos Kvik Halden, men selv med keeper satt ut av spill klarte bortelaget å få ballen i mål.
Heldigvis klarte man det bare to minutter etter det igjen, da ble Martin Hoel Andersen spilt alene med keeper, denne gangen satt Hoel Andersen ballen trygt og kontrollert ned i det lengste hjørnet.

Herfra og ut har Kvik Halden full kontroll og burde sørget for en større seier på en av de mange gode kontringsmulighetene.
Uansett er 2-0 på bortebane mot ett av divisjonens beste hjemmelag veldig sterkt!

På Raufoss klarte Moss å påføre serielederen årets første tap, og dermed tetner det seg til i teten. Med seier i torsdagens oppgjør hjemme mot Strømsgodset 2 så vil Kvik Halden være 3 poeng bak teten, og det med både Raufoss og Moss på hjemmebane i høstsesongen. Det kan med andre ord gå mot en interessant høst for et Kvikelag som ser nå har 4 seire på rad etter sommerferien.

Neste kamp mot Strømsgodset 2 på torsdag klokka 1900, møt opp og støtt Kvik Halden sin vei mot toppstrid!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline