Tung start for breddelagene i Fjordline Cup

Postet av Kvik 3 Senior, 7. div den 8. Aug 2015

Til tross for flotte prestasjoner fra Espen Koksvik og Berger i buret, ble det to tap for breddelagene i sine to første kamper i Cupen.

I kamp nummer 1, for G16 bredde, var det overkjøring helt fra start favør Storm. Tapet ble heldigvis ganske snevert grunnet supre prestasjoner av Espen Koksvik i Kvik Halden buret.

Storm var på hugget fra starten av og presset Kvik langt inn på egen banehalvdel. Midtbaneleddet var som en lekkende kjele og forsvaret slet med markeringene. Innsatsen var laber og dette var absolutt ikke dagen for Kvikke gutta. Storm var rett og slett et bedre lag og vant fortjent 2-0.


Startoppstillingen var som følger:

Espen Koksvik

Klinge - Schjønsby - Rørmyr - Killingrød

T. Andersen - Løwen - Frankrig - Ryland

Sebunya - Pettersen


Staal, H. Andersen og Karlsen startet på benken.


Espen Koksvik:
Koksvik spilte en god kamp, og er den eneste som står igjen med ståkarakter etter denne kampen. Etter å ha bokset baller ut av feltet, vist seg som en topp skuddstopper og hatt full kontroll med utspark og femmetere, får han en fortjent BB (banens beste) for Kvik.

Frankrig:
Startet kampen med å løpe, løpe, løpe og atter løpe. Eneste utespilleren som la ned en ekstra innsats. Posisjonerte seg bra og var flink til å demme opp og avløse rom. Så ut som en god blanding av Matic og Busquets der på midtbanen. Ble etterhvert flyttet ned til midtforsvaret og slet i starten med å tilpasse seg den nye posisjonen, men tok seg dog godt opp igjen. Beste utespilleren i dag!

I kamp nummer 2, for G15/16 bredde, var det mange forsvarsfeil i form av dårlig posisjonering og mannsmarkering. Det var dårlig defensiv jobbing i både forsvars- og midtbaneleddet. Pasningsspillet satt ikke som det skulle og vi fikk utrettet minimalt.

Til tross for en dårlig kamp var det 3 spillere som utmerket seg i 5-0 tapet.


Startoppstillingen var som følger:

Berger

Granfelt - Andreassen - Erik Koksvik - Wahlstrøm

Staal - Olsen - H. Andersen - Mjekiqi

Bjerkland - Bækkelie


Mathisen, Karlsen, Kochkarov og Luabeya startet på benken.


Mathisen:
Etter han ble byttet inn storspilte han som midtstopper. Bauta bak i forsvar. God til å skjerme spillere ut av banen, samt gå hardt inn i dueller. Gjorde få feil og var banens beste spiller uten tvil.

Berger:
Kunne ikke gjort mye mer med målene i mot, men hadde mange gode redninger med både armer og ben. Så ut til at han hadde full kontroll på utspark og femmeterer, og får dermed en fortent banens nest beste.

Olsen:
Mye positivt fra Jørgen Olsen i kampen. Hadde flere gode oppreiste taklinger og var aggressiv helt fra starten av. Jobbet godt i bredden, hvor han hjalp kantene med den defensive biten. Gjorde også ofte den «usynlige» jobben, hvor han demmet opp og avløste rom. En god kamp av Olsen.


Etter kampen snakket vi med Schjønsby og Andreassen, lagets midtstoppere, og på våre spørsmål svarte de følgende:

Hva syns du om kampene som helhet?
Schjønsby: - Jeg syns at det ikke nødvendigvis var dårlig innsats, men vi jobbet dårlig i lag.

Andreassen: - Jeg så ikke hele første kampen, men utifra det jeg så, og resultatet, så var det dessverre ikke så veldig bra i noen av kampene.


Hva synes du om egen prestasjon?
Schjønsby: - Var ikke så veldig fornøyd med dagens innsats. Håper ting tar seg opp innen morgendagen.

Andreassen: - Var ikke fornøyd med egen innsats.Vi håper at lykken snur for breddelagene!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline