Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

8 strake hjemmeseire, tok innpå teten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Aug 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

En svak kamp av Kvik Halden, men fortet Halden stadion består og i tillegg tok hjemmelaget innpå begge lagene foran på tabellen.

Før kampen ble Josef Myhren Bouchleh og Joacim Heier overrekt blomster for å bikke hundre kamper for Kvik Halden. Overrekkelsen ble prikkfritt gjennomført av styreleder Bjørn Brevig, og var kanskje dagens beste prestasjon fra Kvikeleiren.

Forutsetningene før kampen var veldig interessante, en serierunde bestående av mange toppoppgjør ville bety at Kvik Halden uansett resultat i de andre kampene ville ha en god runde hvis de selv klarte å vinne sin hjemmekamp mot Lørenskog.
Moss tapte hjemmekampen sin mot Fram Larvik, Raufoss klarte bare uavgjort borte mot Nybergsund/Trysil og i morgen skal Notodden spille borte mot hjemmesterke Alta.

Dermed kunne man forvente et meget tent hjemmelag på Halden stadion, men den gang ei.
Lørenskog startet kampen best og hadde et klart overtak på Kvik Halden de første minuttene. Allikevel var det Kvik Halden som tok ledelsen etter 11 minutter på en corner, Björn Berglund setter dagens første på en retur fra keeper.
Etter scoringen tok haldenserne mer tak i kampen, men det var ikke ufortjent når Lørenskog utlignet til 1-1 på et godt plassert skudd fra 16 meter etter 26 minutter.

Rett før pause blir det dramatikk på Halden stadion, bortelagets Mats Solberg stopper ett skudd med hånda og får sitt andre gule kort. En meget streng avgjørelse, men samtidig kanskje en kompensasjon fra dommerens side ettersom Mats Solberg tidligere i omgangen var veldig heldig som fikk bli på banen etter å dratt ned Mathias Engebretsen som bakerste mann.
Uansett en gavepakke for hjemmelaget som dermed kunne spille andreomgang med en mann mer og både sol og vind i ryggen.

På tross av dette startet andre omgang på lignende måte som den første. Lørenskog har ballen mest og deres tekniske spillere klarer selv med en mann i undertall og skape det lille som er av muligheter i kampen.
Etter 66 minutter er det ikke ufortjent når Lørenskog tar ledelsen etter en corner. Ballen blir headet ut, men fra rett utenfor 16 meteren blir det avfyrt et skudd som Vetle Rygg styrer i mål fra kort hold.
Kvik Halden svarer heldigvis umiddelbart når Brice Wembangomo finner Björn Berglund foran mål og spydspissen kan pirke inn utligningen.
Herfra og ut er det hjemmelaget som kjører kampen, og omsider etter 89 minutter er det nok en gang Brice Wembangomo som finner Björn Berglund foran mål, en klinisk avslutning og 3-2 til Kvik Halden!

Samlet sett en dårlig kamp av Kvik Halden, men etter mange kamper hvor man har hatt marginer i mot, så er det godt å endelig ha flyt og vinne på en dag man kanskje ikke fortjente det. Det sies at marginer jevner seg ut i løpet av en lang sesong, og dagens kamp var med på å jevne totalen noe ut for Kvik Halden.
Med Raufoss og Moss sine poengtap er det nå "bare" 9 poeng opp til teten og 6 poeng til andreplass. Kvik Halden på tredjeplass har også en kamp mindre spilt og skal møte begge lagene som er foran på tabellen hjemme på Halden stadion denne høsten.

Neste utfordring er det sterke hjemmelaget Ørn-Horten på Lystlunden stadion. Den kampen spilles lørdag om en uke og blir nok en viktig kamp for haldensere!

Takk til de fremmøtte på dagens kamp, sammenlignet med tidligere år var det ett bra tilskuertall med tanke på ferietid og Grenseritt på samme dag.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline