Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

- En morsom milepæl å oppnå

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 28. Jul 2015
Josef Myhren Bouchleh passerer til helgen 100 kamper for Kvik Halden, en imponerende prestasjon for haldenseren som fylte 22 år i våres.
Årets sesong er Josef sin 6. på a-laget, men han bemerket seg allerede i 2008 da han mottok Ole Karlsens Vandrepokal som beste ungdomsspiller. Etter fjorårssesongen ble han også stemt frem av spillerne som 2014-sesongens beste spiller.Siden andre halvdel av 2012-sesongen har Josef vært fast inventar i startoppstillingene til Kvik Halden. For det aller meste har han bekledd høyrebacken, men har både i fjor og i år flere ganger, på grunn av skader, måttet spille på posisjoner som venstreback, midtstopper, sentral midtbane og kant.
Disse utfordringene har Josef løst imponerende, og viser at han fotballhodet og ferdigheter til å omstille seg til flere roller.

Vi tok en prat med Josef for å høre om resten årets sesong og hva han tenker rundt å passere 100 kamper.

- Sesongen foreløpig har gått over all forventning. Klarer vi opprettholde poengsnittet fra vårsesongen vil vi gjøre vår beste sesong i andredivisjon etter opprykket. Vi har også gjort Halden Stadion til et fort, hvor vi enda ikke har avgitt poeng og er utrolig vanskelige å møte. Cupen har også vært et eventyr hvor vi gjennom to folkefester på stadion slo ut Fredrikstad og Godset, og dermed fikk en sportslig opplevelse ved å møte Molde på Aker Stadion. Personlig har jeg i løpet av vårsesongen ikke prestert opp mot maxnivået mitt, men allikevel prestert stabilt godt. Jeg har også bekledd mange forskjellige posisjoner i løpet av våren, noe som kan være litt av årsaken til at jeg ikke har fått ut hele mitt potensial, men det har allikevel vært med å utvikle meg som fotballspiller i et helhetlig lys.

Hvordan ser du på resten av sesongen?

- Jeg ser på resten av sesongen med optimistiske øyne. Vi har mange hjemmekamper igjen, som absolutt taler til vår fordel og har gjennom vårsesongen gitt oss selv et utgangspunkt for å kunne henge med i toppen. Vi har også fått inn noen nye fjes inn i gruppa, som også taler positivt.

Du passerer nå 100 a-lagskamper, hva tenker du om det og hva har vært mest minneverdig?

- Det var jeg ikke klar over engang, men det er jo klart det er en morsom milepæl å oppnå. Min umiddelbare reaksjon er at det har gått fort, og samtidig vært lærerikt og opplevelsesrikt med både oppturer og nedturer.
Blant oppturene vil jeg trekke frem opprykket til 2. divisjon og cupeventyrene hvor vi har slått ut Fredrikstad x2, Sarpsborg 08 og Strømsgodset og spilt på både Lerkendal og Aker Stadion mot henholdsvis Rosenborg og Molde.

Hvor mange kamper kan du klare?

- Det er vanskelig å si pr. dags dato. Det er noen ytre faktorer som også spiller inn, som videre studier, jobb i fremtiden osv. Men jeg trives veldig godt i Halden på nåværende tidspunkt, hvor vi har et godt miljø i spillergruppa og er i ferd med å bygge opp noe .

Vi takker for praten og ønsker Josef lykke til videre i sesongen.
Samtidig vil vi minne Josef om at Vidar Staal bare har 334 kamper, så har du et mål for øyet!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline