Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

- Forventer en tøff kamp på en krevende bane

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Jul 2015

Kaptein Dardan Mehmeti nærmer seg 200 kamper for Kvik Halden, og er nok et år en viktig brikke i midtforsvaret til Haldenserne. I mange av årets kamper har han utgjort en svært robust forsvarstrio sammen med Jakob Madsen Lund og Ole Strømsborg, noe han igjen vil gjøre i kampen mot Drammen FK på Halden Stadion i kveld.

Hva tenker du før kampen mot Drammen?
- Dette er en kamp vi skal vinne. Vi skal slå alle lag på hjemmebane! På stadion har vi vært gode, og det skal vi fortsette med. Selv om Drammen kun har tatt 3 poeng hittil, så forventer vi en tøff kamp på en krevende bane.

Hvordan har sesongen vært så langt?

- Sesongen hittil har vært veldig innholdsrik. Hvis jeg skal være helt ærlig så hadde jeg ikke trodd dette på forhånd. Vi har gjort oss til vane å skape cupbomber, og med tanke på at vi har spilt 4 hjemmekamper og 7 bortekamper i serien, så er jeg også veldig fornøyd med poengfangsten.

Hvilke tanker gjør du deg om sesongens 15 siste kamper?
- Vi har alle tiders mulighet til å skape en spennende høst, men da må vi gjøre jobben de neste kampene. Gjør vi det, er ikke topplagene lenger unna enn at vi puster dem i nakken. De vil sikkert føle et press, og det presset blir enda større når de kommer på Halden stadion! Av de 15 resterende kampene, så har vi 9 hjemmekamper. 9 kamper på stadion igjen!! Det har vært fantastisk å spille på hjemmebane i år. Vi har vært med på å skape uforglemmelig øyeblikk for oss selv og mange haldensere. Det har vært flere tilskuere og mange flere barn på stadion. Dette setter vi spillere stor pris på, og det er med på å skape et godt miljø i klubben. Møtt opp og støtt oss frem til flere slike øyeblikk, også kan kanskje barna være med på "sa sa sa" i garderoben etter kampen:) Vi gleder oss til fortsettelsen!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline