Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Tilbake på eget gress!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Jul 2015
Kvik Halden fikk en flott start på høstsesongen da de på onsdag vant 2-1 borte mot Lillestrøm 2. Denne helgen er det endelig hjemmekamp på Halden Stadion igjen, og gjestene er nyopprykkede Drammen FK.

Drammen har hatt et blytungt comeback til 2. divisjon etter noen år i divisjonen under. Laget startet sesongen med en flott 4-3 seier borte mot Lillestrøm 2 i serieåpningen. Noen dager etter den inspirerende seriestarten så tapte de 5-1 borte mot Skeid i første runde av NM, og etter det har det faktisk blitt hele 11 strake tap i serien.
Drammen har fått en formidabel oppgave foran seg hvis de skal klare å berge plassen i divisjonen, de har 11 poeng opp til sikker plass og på plassene rett over streken finner man sterke lag som Ørn-Horten og Nybergsund/Trysil.
Forrige helg møtte de Gjøvik/Lyn på hjemmebane, en kamp som lenge var jevn og spennende, men som til slutt endte med 3-1 seier for bortelaget.

Kvik Halden startet som kjent høstsesongen med en oppløftende seier borte mot Lillestrøm 2. Spillet var ikke helt tilbake på det nivået man hadde i store deler av vårsesongen, men glimtvis viste Haldenserne hva de er gode for.
Dermed et laget oppe på en fjerdeplass på tabellen, likt med Fram Larvik på plassen over, men med en kamp mindre spilt.
Kvik Halden har 21 poeng på 11 kamper, nesten 2 poeng i snitt. Med tanke på at 7 av 11 kamper er spilt på bortebane er det absolutt en godkjent poengsanking til nå, faktisk er det den beste starten etter opprykket til 2. divisjon.

Forrige kamp manglet både Jiress Suka Suka og Ole Strømsborg på grunn av karantene, de er nå tilgjengelige igjen.
I tillegg har Kvik Halden hentet inn to nye spillere i Andreas Mellby og Badr Rahhaoui. Begge er dessverre tvilsomme til helgens kamp grunnet småskader, men med en rask restitusjon kan begge være å se i troppen.
Harold Mufoncol skadet seg svært uheldig i showkampen mot HK Halden i midten av juni, og er dessverre fortsatt ute av spill.

Mot Lillestrøm 2 brukte Kvik Halden en ny formasjon, men er ventet å gå tilbake til det kjente mot Drammen. Hvem som starter oppgjøret er ikke bestemt enda, men man bør forvente en heltent gjeng som endelig skal spille kamp på eget gress igjen!

Kampstart er 1800 - Vel møtt!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline