Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Full pott i LSK-hallen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Jul 2015Høstsesongen er i gang og Kvik Halden måtte virkelig kjempe for poengene borte mot Lillestrøm 2. En sen scoring av Drilon Turkaj sørget for seier og tre poeng.

Se bilder fra kampen her.

Til tross for tabellposisjonen og stusselige tre poeng på de første elleve kampene hadde LSK 2 en rekke spillere med individuelle ferdigheter enhver 2. divisjonstrener kunne ønsket seg i sin stall og på banen fremstod laget langt bedre enn på papiret.

Kun kaffe
Det var også hjemmelaget som var best den første halvtimen i LSK-hallen, der rammen rundt kampen minnet mer om en treningskamp i januar enn en viktig seriekamp i juli, uten speaker, kaldt og mørkt og en kiosk som kun solgte kaffe – og varme pølser et stykke ut i første omgang.

LSK 2 hadde tre gigantsjanser i løpet av de første 30 minuttene, men keeper Joacim Heier holdt Kvik Halden inne i kampen.

Scoring før pause
Først da Mathias Engebretsen fyrte av en suser som så vidt snek seg utenfor kryssstanga ble det fart i Kvik-laget. Samme mann hadde en ny stor sjanse da LSK-keeper Faye Lund tappet seg ut, men ballen gikk i tverrliggeren.

Kvik Halden var i dytten og to minutter før hvilen satte Almir Taletovic inn 0-1 etter et flott angrep.

Omdiskutert scoring
Fem minutter ut i andre omgang var det Martin Hoel Andersen som traff aluminiumen bak LSKs sisteskanse. Tre minutter senere fikk hjemmelaget frispark på midtbanen. Mathias Engebretsen ble liggende etter duellen, men LSK tok frisparket kjapt, stormet i angrep og satte ballen i nettmaskene – til store protester fra Kvik Halden. Målet ble godkjent og lagene var like langt på stillingen 1-1.

Turkaj matchvinner
Det var en jevn andre omgang og kampen kunne vippet begge veier mot slutten. Heldigvis vippet den i favør Kvik Halden som kunne slippe jubelen løs da Drilon Turkaj dyttet inn 1-2 seks minutter før slutt.

LSK sendt fram alt og alle i noen spennende sluttminutter, men det endte 1-2 i gymsalen til Lillestrøm og med tre poeng avanserte Kvik Halden til fjerdeplass på tabellen.

Lillestrøm 2 - Kvik Halden 1 - 2

Pauseresultat: 0-1
Resultat etter fulltid: 1-2
Vis kamprapport

Dato: onsdag 22. juli 2015 kl. 19:00
Sted: LSK-hallen
Tilskuere: 100
Dommer: Knut Ivar Strømstad, Rommen SK

Mål:
0-1 Almir Taletovic 42
1-1 Markus Dahlen Brændsrød 52
1-2 Drilon Turkaj 82

Les mer om kampen her:
Drilon sikret Kvik-seier (ha-halden.no)

Neste kamp er hjemme mot Drammen førstkommende søndag kl. 1800!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline