Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Klare for å starte høstjakta!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 20. Jul 2015

Klare for å starte høstjakten!

Kvik Halden har hatt 12 treningsøkter siden den korte ferien var slutt torsdag for halvannen uke siden, i morgen er høstsesongen i gang borte mot Lillestrøm sine lovende rekrutter.

Lillestrøm rykket opp til 2. divisjon før årets sesong med sitt rekruttlag. Comebacket i divisjonen har vært tøft for det unge mannskapet og har laget kun plukket 3 poeng på sine 11 kamper i årets sesong.

Lillestrøm sitt a-lag har det siste par årene vært gjennom en stor opprydning økonomisk og har i år basert seg på en A-stall bestående av svært mange unge og lovende spillere. Dette har betydd at rekruttlaget stort sett har mønstret et svært ungt mannskap med en blanding av unge A-lagsspillere og spillere fra juniorlaget.
Allikevel skal man ikke ta lett på oppgaven, for ser man bak resultatene så har Lillestrøm spilt mange jevne kamper, og tapt knepent mot flere gode motstandere.

Kvik Halden har en god vårsesong bak seg, og går til høsten med optimisme og selvtillit.
Kvik Halden har vært skånet for skader og mange karantener hittil i år, men i onsdagens kamp vil man få testet troppens bredde.
Oskar Sverrisson har dratt hjem til Sverige av familiære årsaker, Ole Strømsborg og Jiress Suka Suka er ute med karantene og Harold Mufoncol er nettopp tilbake fra skade.

Kampstart er 1900 på Lillestrøm, vi ønsker gutta lykke til!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline