Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nok en treningskamp avlyst

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Feb 2021

Oppkjøringen til a-laget har ikke gått som planlagt så langt, og heller ikke i dag blir den første treningskampen spilt

Krevende oppkjøring
Da oppkjøringen startet 11. januar var det uten hovedtrener på plass. I tillegg var assistent og toppspillerutvikler Heidar Juliusson i innreisekarantene, etter å ha feiret jul og nyttår på Island. Dermed måtte Jørgen la Cour lede de første treningene. Mandag 25.1 ledet Tor Thodesen sin første økt, men allerede etter en uke på feltet ble det treningsforbud i Halden etter mutantutbruddet i byen. Dermed ble det treningsstopp frem tom. 10.2. Treningskampene mot henholdsvis Asker, Strømmen og Skeid er blitt avlyst, og i går ettermiddag ble også dagens kamp mot Fram Larvik avlyst

21 spillere på kontrakt
Siden 2020-sesongen har Fabian Stensrud Ness og Eirik Vestby kommet inn, mens de 19 andre var i klubben også i fjor. En del spillere har vært innom på prøvespill, men foreløpig er ingen flere signerte. Sportssjef Jørgen la Cour sier følgende om status: "Vi har allerede det aller meste på plass, men med kun 1 keeper på kontrakt sier det seg selv at vi skal ha inn en keeper til. I tillegg har vi langtidsskader på den rutinerte stoppertrioen Dardan Sæter-Mehmeti, Jakob Lund og Ole Strømsborg. Det er mulig vi derfor også skal ha inn en midtstopper til. 

Usikkerhet rundt treningskamper
På pressekonferansen til regjeringen i går kom det frem at treningskamper i toppfotballen ikke er lov, og i den forbindelse er det mye usikkerhet om når første treningskamp spiller. Det som er sikkert er at Norges Fotballforbund begynner å frykte at seriestarten må forskyves. Ut i fra medisinsk perspektiv må alle toppfotballklubbene komme i gang med treningskamper senest 4 uker før seriestart. Dermed begynner det å haste om man skal forholde seg til planlagte terminlister.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline