Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Det gode skole-klubb samarbeidet med Idrettsfag Halden fortsetter

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Jan 2021

Klubben har de siste årene hatt et godt samarbeid med Idrettsfag Halden, og nå styrkes det ytterligere

Godt fungerende samarbeid
Samarbeidet mellom Idrettsfag Halden og klubben startet tilbake i 2018, og siden den gang har samarbeidet stadig blitt utviklet til det bedre. Fra klubbens sin side er de tilstede på alle fotballøktene, og i høst var de på plass med 2 trenere til hver økt. Dette gir glimrende mulighet til å gi gode og detaljerte tilbakemeldinger til hver enkelt spiller. I tillegg er klubben delaktig i planleggingen av toppidrett-fagets årsplan. Klubben er opptatt av den fysiske treningen, og var i vinter tilstede på Porsnes og fulgte opp det fysiske programmet som ble gjennomført.

Fornøyd skole
Josef Myhren Bouchleh er toppidrettsansvarlig på Halden VGS idrettsfag, og sier følgende om samarbeidet: Kvik Halden prioriterer utviklingsarbeidet og ønsker å gi unge ambisiøse haldensere gode forutsetninger for å lykkes i idretten sin. Et godt samarbeid med skolen er essensielt for å ha kontroll på spillernes totalbelastning. Vi har derfor utviklet et godt samarbeid mellom Idrettsfag og klubben. Samarbeidet omhandler kompetansedeling på tvers, blant annet ved at klubben stiller med trenere på fotballtreningene. Idrettsfag Halden stiller i tillegg med kompetanse og teknologisk utstyr til å gjennomføre fysiske tester på lagene i klubben. I tillegg er det en tett dialog mellom trenerne i klubben og lærerne på skolen slik at både skole- og treningshverdagen til hver enkelt spiller optimaliseres med hovedmålsetting om å prestere både på skolen og på fotballenbanen.

For å se mer om hverdagen på Idrettsfag Halden videregående skole inkludert hverdagen på toppidrett fotball - følg linken nedenfor:

Idrettsfag - Halden videregående skole - YouTube


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline