"Håper på normale omstendigheter"

Postet av Lars Petter Brevig den 13. Des 2020

Fra han startet sin første a-kamp 15.7.2018 har han mer eller mindre startet alt, nå ser Deni Hasanagic frem mot en ny sesong

Blitt en etablert spiller
Deni Hasanagic kom til klubben sommeren 2018, og etter å ha startet de første tre kampene i klubben på benken har han siden nærmest spilt alt. Totalt har han rukket å spille 60 kamper i den rød/hvite-drakten. Oftest har han spilt som den dype på midtbanen, men mot slutten av årets sesong var han å se i en mer offensiv rolle. Selv om han ofte har vært den balanserende midtbanespilleren har han rukket å score 11 mål på de 60 kampene.


Husk å sikre deg sesongkort til førjulsrabatterte priser!


Solid tross trøblete oppkjøring
Årets sesong ble annerledes for alle, og selv med en trøblete oppkjøring har Hasanagic vært på banen i samtlige kamper utenom hjemmekampen mot Brattvåg. Da var det en skade som holdt han utenfor troppen. Hasanagic er selv fornøyd med sine egne prestasjoner i årets sesong, og beskriver sesongen på følgende måte: "Jeg synes prestasjonene har vært solide tross en trøblete oppkjøring. I corona-perioden med kun egentrening slet jeg med en strekk i låret, men heldigvis ble jeg klar til kampene startet. Rollen min i laget har stort sett vært som defensiv midtbanespiller, men mot slutten av sesongen spilte jeg i en mer offensiv 10'r rolle. Som 10'r følte jeg at jeg fikk brukt styrken min i boksspillet i større grad, samtidig som jeg følte det også gav angrepsspillerne våre bedre støtte. Dette kan fungere som et godt alternativ i enkelte kamper, og jeg er åpen for å utvikle dette videre.


Husk å sikre deg sesongkort til førjulsrabatterte priser!


"Håper på normale omstendigheter"
Hasanagic er positiv til laget som allerede består av 17 spillere på kontrakt, og har følgende tanker om 2021-sesongen: "Jeg gleder meg veldig til neste sesong, og det blir spennende å se hvordan hele klubben takler et lite "skifte" på feltet. Med ny trener følger det også endringer, og det må vi klare å implementere inn mot sesongstart. Jeg er sikker på at klubben finner den rette lederen slik at vi på sikt kan ta neste steg. Vi har en sterk tropp nå, og det kommer sikkert et par signeringer til som kan løfte oss ytterligere. Jeg håper vi i april kan løpe ut på Halden Stadion under normale omstendigheter og skape flere gode minner med alle Kvik Halden-elskere!"


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline