Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ingen poeng i Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Okt 2020

A-lag herrer klarte ikke å gjenta bragden fra tidligere i sommer hvor Skeid ble slått på Nordre Åsen. Denne gangen tok "oksene" alle poengene og overtok dermed andre plassen på tabellen.

Skeid som for anledningen stilte i 352 formasjon kom noe bedre i gang innledningsvis inne i Valhall. En hall som har sett sine bedre dager... 

Vi greide å spise oss mer og mer inn i kampen etter noe nølende innledning og fikk etter hvert låne kula litt mer uten å komme til noen avslutninger. Skeid sin største mulighet kom, etter at Buduson ble spilt fri og fikk skutt fra dårlig vinkel. Et skudd Thomas hadde god kontroll på.

På sitt første hjørnespark i det 43.spilleminutt scoret hjemmelaget etter at vi "sov" ved to anledninger noe som gjorde at ballen til slutt havnet bak en sjanseløs Thomas i buret. Det ble pauseresultat i en omgang hvor vi til tider hadde god kontroll på et godt hjemmelag.

Andre omgang startet hjemmelaget klart best og vi hadde nok med å forsvare oss de første minuttene. Bare gode involveringer av bakre treer og Thomas i buret forhindret at Skeid økte ledelsen sin tidlig i omgangen. Hjemmelaget var det førende laget og hadde noen skudd som Thomas reddet greit. De økte sin ledelse på en overgang når inbytteren Ismaheel fikk avslutte fra ca16 m helt nede i hjørnet. Et godt plassert skudd som Thomas ikke hadde noen muligheter å ta. 

Vi fikk vår beste periode i kampen etter at hjemmelaget økte ledelsen. Markus Kaasa reduserte for oss etter fint forarbeid av Øystein. Samme Kaasa kunne sto med ryggen til åpent mål uten å kunne fyre av noe som kunne gitt oss utligning.

På overtid utnyttet hjemmelaget at vi flyttet opp mye folk. De fikk en overgang som innbytter Ismaheel lobbet i mål til 3-1 ledelse.

Helt på tampen av kampen skjøt Øystein i tverrligger for oss etter et fint forarbeid fra Sabri. Kampen endte 3-1 og poengene ble igjen i Oslo.

Samme ettermiddag tapte Hødd i Tromsø og for at vi skal få litt spenning igjen i kampen om andre plassen, bør Alta ta poeng mot Skeid i neste runde når de to lagene møtes i Finmarkshallen.

Neste kamp for oss er FFK på Halden stadion lørdag 31.10. kl. 1300.

Kampfakta:

Skeid – Kvik Halden 3–1 (1–0)

Vallhall Arena

Mål:

1–0 Hayder Altai

2–0 Taofeek Ismaheel

2–1 Markus Kaasa

3–1 Taofeek Ismaheel

Kvik Halden FK: Thomas Johansen, Jørgen Pettersen, Ådne Midtskogen, Jakob Madsen Lund, Marius Eriksen (Sullivan Lakhamy), Marcus Moberg (Trygve Løberg), Deni Hasanagic (Sabri Khattab), Kevin Krantz, Peder Nomell (Uranik Seferi), Simon Collina (Øystein Lundblad Næsheim) og Markus Kaasa.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline