Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen Kvik Halden - Brattvåg

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 26. Sep 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

 Den 12. serierunden står for dør. Denne gangen er det Brattvåg IL som skal prøve seg mot hjemmelaget. Hittil i sesongen har kun FFK greid å få med seg noe fra Rødsjordet.

Brattvåg IL kommer til Halden stadion med uavgjort resultat fra oppgjøret mot Florø og er dermed ubeseiret i de tre siste kampene. Laget fra Ålesund kommune ligger på en 6.plass foran søndagens oppgjør og kjemper dermed om å være med blant de syv beste lagene noe som vil gi dem muligheten til å spille playoff. Hva som skjer med lagene på de syv siste plassene i avdelingen vet vi ikke enda.

Sondre Beite og Sami Kamel er to av spillere hjemmelaget må se opp for i søndagens oppgjør. Duoen står bak 12 av Brattvåg sine 23 mål hittil i sesongen. I tillegg til Kamel og Beite har bortelaget en erfaren målscorer i Grytten som før årets sesong kom signerte for Brattvåg. Laget trenes av Rene Skovdahl og Thomas Pedersen. En duo som nylig forlenget sine avtaler med klubben ut 2022.

Fra fjorårets sesong husker vi to meget jevne kamper mot Brattvåg som begge endte med 2-1 seier til oss.

Vi har hatt et par trøblete uker. En god del rusk i maskineriet har ført til en del omrokkeringer på laget foran den forrige kampen mot Kjelsås og siden da har det ikke blitt noe bedring på skadefronten. 

Filip Westgaard som vikarierte som stopper i forrige kamp er ute med skade i 4-5 uker. Dardan Sæter-Mehmeti venter på operasjon og er ferdig for sesongen. Ole Strømsborg har mest sannsynlig en ødelagt menisk og må under kniven. Björn Berglund har brukket tåen og er uaktuell i et par uker. Deni Hasanagic har trøblete kne etter en smell sist kamp og har ikke fått trent stort denne uken. Mathias Engebretsen har en trøblete rygg og har ikke trent de to siste ukene. Albert Makiadi er på bedringens vei etter akillesoperasjonen, men for han er sesongen over. Emir Comor blir ikke spilleklar fordi overgangspapirer ikke er i orden enda.

Gledelig er at Nikolai Kynningsrud er tilbake fra sin skade og at vi har flere spillere i utfordrerposisjon som er "sultne" på å vise seg frem. Det er nå sjansen er der og det er nå de må benytte seg av sjansen til å ta en startplass selv når nøkkelspillere er på plass igjen. Vi har en såpass bra bredde i troppen at trener Kent Bergersen skal kunne sende et slagkraftig og sultent lag til kamp.

Søndagens oppgjør på Rødsjordet blir første muligheten til å stifte bekjentskap med vår nyervervelse Simon Colina. Spanjolen kom innpå i den forrige seriekampen og viste seg frem den tiden han fikk på banen. Det er mulig at vi får inn ytterligere en spiller på lån innen avspark. 

Oppgjøret mot Brattvåg blir den siste hjemmekampen før vi skal inn i playoff. En meget viktig kamp for å fortsatt kunne inneha den 2.plassen på tabellen og dermed ha best mulig utgangspunkt i kampen om kvalik.

Avspark kl. 1400 søndag 27.september.

Billetter kan kjøpes i Kvik Halden app`en eller på kvikhalden.woow.no.


 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline