Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Målkalas i Råde for G19

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Sep 2020

Råde IL var vertskap for den tredje kampen i årets sesong – og målsettingen til juniorlaget var å gå inn mot kampen med en god innstilling som betydde rett og slett en korrekt omstilling fra søndagens seier og kamp mot Borgen IL.  Ett par skader fra søndagen medførte noen endringer i troppen, men det er greit – viktig at mange får spille og troppen er god.  

Kampen var åpen det første kvarteret uten at noen av lagene fikk satt sitt preg på banespillet. Råde presser oss aggressivt og høyt, men med dårlig kvalitet slik at vi ikke blir satt på de store prøvene. Lærdom av de første minuttene er at det kan være lurt å løfte litt lenger med en «bakromstrussel», slik at motstander blir tvunget til å senke presset.  Det tok 10 minutter før vi fikk hull på byllen – og Gustav fortsatte den fine trenden og var frempå og scoret etter et fint innlegg fra Trim.  Vi tok mer og mer over banespillet – og skaper noen gode sjanser, men er ikke dyktig nok i avslutningsøyeblikket.  Desto mer gledelig at Kastriot scoret rett før pause – noe som garantert ble «spikeren i kista» for Råde – og en «boost» for våre gutter.

Tomålsledelse er alltid farlig så i pausen ble man enige om å rette litt på presset for å unngå overtall mot våre backer – og i tillegg skulle vi tørre å stå hardt i soner!  Offensivt var det ønske om enda større bredde når vi kommer i angrep ….

Andre omgang starter som et fyrverkeri og vi sluttet ikke før måltavla viste 0-9!!  Mange fine scoringer etter gode kombinasjoner og villige løp foran ballfører!  Langskudd, returer og gode innlegg gav oss mange store sjanser og effektiviteten var god.  Gledelig å registrere at Benjamin åpnet målkontoen og scoret like godt tre mål i andre omgang.  Erikas, Simen OH og Laurits åpnet også årets målkonto med ett mål hver – og Gustav scoret sitt andre for dagen.  Liten «fun fact»; Gustav sparer til FIFA 21 og etter tre mål de siste kampene så ligger han visstnok godt an – «pappa Gustav» er ivrig på å vippse!! 

Kort oppsummert; mange mål er alltid positivt og tidvis viser vi god offensiv samhandling, effektivitet foran mål og kollektivt godt spill.  Og i tillegg får alle i troppen spille!  Målsetting før neste kamp er å vise litt mer råskap på offensive dødballer; det er lov å score da også!  I tillegg kan vi bli enda mer kyniske når motstander presser oss nær vårt eget mål.  Alt i alt en god kamp – som til slutt ble mye enklere enn det de først ti minuttene skulle tilsi.  Neste kamp er på Strupe torsdag 1. oktober og da er det de gamle kjenningene fra badebyen Drøbak som kommer på besøk.

Kampfakta – serierunde 3 KM 19 Avd. 2:

Råde IL – Kvik Halden FK 0-9 (0-2)

Råde idrettspark

Tilskuere: ca. 34 stk inkludert noen fra Halden

Mål

Tid

Målscorer

Assist

0-1

6 min

Gustav

Trim

0-2

45 min

Kastriot

Konrad

0-3

46 min

Erikas

Benjamin

0-4

51 min

Gustav

Kastriot

0-5

62 min

Benjamin

Erikas

0-6

65 min

Benjamin

Gustav

0-7

73 min

Simen OH

Isa

0-8

82 min

Benjamin

Isa

Kvik Halden FK:

Oscar Dybedal, Adrian Mjekiqi, Altin Shabi, Trim Shabi, Max Olsson, Konrad Thorvaldsen, Simen Ottestad Hansen, Laurits Holden, Erikas Adukonis, Isa Mirza, Andreas Erntzen, Kjenar Ahmad, Kastriot Murseli, Filip Eidem, Benjamin Kielland, Simen De Graaf og Gustav Hovde


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline