Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Kvik Halden - Moss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Sep 2020


Foto: Halden Arbeiderblad

Ny seriekamp venter på oss og denne gangen skal vi måle kreftene mot "kråkene" fra Moss. Lørdagens kamp blir et oppgjør mellom lag som har spilt noen jevne kamper de siste årene.

Moss er helt sikkert ikke fornøyde med sesongen hittil og har plukket lite poeng. Mange jevne kamper har endt med tap for de gule og svarte. På Halden stadion har de en tendens til å heve spillet sitt og det er ingen enkel kamp som venter oss lørdag. 

Begge lag har flere spillere ute med skade og det ventes at begge lags trenere må gjøre noen endringer i sine start 11er.

Vi har tatt en prat med Marcus Moberg som viser god form om dagen og er i en utfordrerposisjon med tanke på en startplass til lørdagens oppgjør:

Hvordan står det til med Marcus Moberg?

- Står bra til med meg om dagen. Kjenner at formen er bra og treningene flyter godt. Vi har en fin treningsgruppe som trives godt i lag, i tillegg til at vi jobber hardt sammen.

Hva kan vi vente oss av lørdagens kamp? 

- Jeg tror kampen mot Moss blir en tøff kamp, selv om vi må tåle å være favoritter. Vi spilte uavgjort mot de hjemme i fjor og tapte fortjent mot de en treningskamp i vinter, så det blir helt sikkert en tett og jevn kamp. Forhåpentligvis drar vi det lengste strået slik at alle 3 poengene blir værende i Halden. 

Marcus, den nye goalgetteren på laget. Funnet vei til nettmaskene nå?

- Ja, det er alltid gøy med mål. Og det bygger jo også selvtillit. Jeg har hatt litt stang ut tidligere, så det var ekstra deilig å se den forrige gå stang inn istedenfor. Jeg synes det var på tide å få meg noen mål og nå har jeg to mål på de siste to kampene, så vi får håpe det er en slags ketsjup-effekt. 

Ser vi Marcus fra start i morgen?

- Jeg håper selvfølgelig å få muligheten fra start i morgen, og kjenner meg klar til å bidra hvis jeg får sjansen. Så får vi håpe på stang inn også i morgen.

Vi takker Moberg for praten og ønsker lykke til med kampen som starter kl.1600 lørdag. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter. Last ned Kvik Halden FK appen og kjøp billetter til morgendagens kamp. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline