Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Kvik Halden - Senja

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Sep 2020


Foto: Daniel Austrheim

Etter en tung kamp forrige søndag i nord mot Alta, er det ny kamp som står for dør. Denne gangen er det Senja som gjester Halden stadion til den niende runden i PostNord ligaen.


Fire mål i sekken og knapt skapt en målsjans var fasiten etter kampen i Alta. En blek forestilling kan en forbedre kun ved å vise seg fra en bedre side i neste kamp. A-lag herrer møter Senja til seriekamp på stadion lørdag kl.1330. 

Vi har i forbindelse med kampen mot Senja stilt noen spørsmål til kapteinen Dardan Sæter-Mehmeti og trener Kent Bergersen om hvordan han ser på lørdagens motstander.

Dardan, hvordan har det vært etter tapet mot Alta?

- Det har vært tungt. Vi er en prestasjonsgruppe og lever av prestasjonene fra sist kamp. Det er mye enklere å gå inn i en ny uke med seier, såpass ærlig må jeg være. Men vi skal opp igjen og forbedre prestasjonen fra forrige helg! 

Hvordan har treningsuken vært?

- Vi har brukt denne uken godt. Vi starter alltid uken  med analyse av forrige kamp og «blir ferdig» med den. Videre denne uka har vi jobbet med situasjoner/deler vi trenger å forbedre i vårt spill. De siste dagene har vi forberedt oss litt på Senja. 

Hva kan vi forvente oss av Senja?

- Senja er et godt lag som spiller 4-3-3/4-5-1. De er aggressive og liker å presse høyt. Kenta har sett dem noen kamper i år, og sier de har fortjent mer enn de 6 poengene de har hittil. Vi forventer oss jevn og tøff kamp. Vi må ta tak, stå opp i duellspillet i begge bokser, spille vårt spill og kjempe til oss 3 nye poeng på hjemmebane.

Trener Kent Bergersen sier følgende foran lørdagens kamp:

Hvordan har det vært etter tapet mot Alta?

- Det ble en stygg smell forrige helg mot Alta, som kom av en miks av at Alta var gode, og vi svake, også kan man alltids stille seg spørsmålet om det var Alta som gjorde oss svake?? Det er alltid sånn i fotball at det er spill/motspill som er avgjørende for kampresultat.

Hvordan har uken blitt brukt inn mot kampen mot Senja og hva vet vi om de?

- Vi kvittet oss med tapet for Alta på mandag med en grundig videogjennomgang, og har etter det hatt fokus på neste oppgave, som er Senja hjemme. De har fått dårlig betalt i form av poeng så langt. Senja har tatt kun 6 poeng hvor de også har blitt trukket ett poeng for ikke og fulgt den økonomiske handlingsplanen til NFF. På banen er Senja veldig like Alta i måten de spiller på, så får vi se om vi fikser det bedre denne gangen.

Vi har brukt uka på å få orden på boksspillet vårt defensivt, og valg ift. hvor det er rom offensivt. 

Et par ord om sesongen hittil?

- Vi må opp på hesten igjen, og komme tilbake på vinnersporet igjen. Det gjenstår 5 kamper av grunnspillet, 3 av dem er hjemme, så mulighetene til fortsatt å henge med i toppsjiktet er der. Så langt har vi gjort en sesong over forventning, men vi gremmer oss litt over at vi ikke har klart å gi FFK og Alta bedre motstand. Ser du bort fra det, så har vi vært veldig solide.

Vi takker Dardan og Kenta for praten og ønsker lykke til i lørdagens kamp med avspark kl.1330 på stadion.

Har du ikke kjøpt billett enda, er det ikke for sent. Last ned Kvik Halden FK appen og kjøp billett til lørdagens oppgjør.

 
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline