Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før Alta kampen

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 29. Aug 2020

Foto: Halden Arbeiderblad

A-lag herrer går en spennende kamp i møte når de søndag morgen setter seg på flyet til Alta for å møte et ubeseiret hjemmelag i Finnmarkshallen.

Hjemmelaget med profiler som Hans Nordby og Morten Gamst Pedersen har fått en god start på årets sesong og er sammen med FFK det laget som fortsatt har tilgode å tape en kamp i årets PostNord liga. Hjemme i Finnmarkshallen har de slått Senja og spilt uavgjort mot Brattvåg, mens i første hjemmekamp ble Tromsdalen beseiret med 1-0. Den kampen gikk utendørs.

Haldenserne reiser til nord etter en god prestasjon og tre poeng i forrige hjemmekamp mot Hødd. Til søndagens toppoppgjør har laget forberedt seg godt med gode treninger denne uken. Trener Kent Bergersen hadde følgende å si dagen før oppgjøret:

Ny toppkamp for vår del og denne gangen i nord mot Alta. Et godt lag som fortsatt er ubeseiret og en hard nøtt å knekke hjemme i Finnmarkshallen.

Dette blir så klart en meget vanskelig kamp, men vi kom tilbake på vinnersporet forrige helg og drar nordover med forhåpninger om å få med oss noe hjem.

Vi vet godt hva Alta kommer med. Uken har blitt brukt til å forberede oss godt på det. Vi har nesten helt skadefri tropp å sende inn i denne kampen. Noen små skavanker er det, men det hører med. Vi er klare for å gi Alta kamp om poengene og skal bite godt fra oss..

Kampstart kl. 1400. Kampen kan du se på HAtv.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline