Før FFK kampen

Postet av Haris Juklo den 15. Aug 2020

Når kampen sparkes i gang lørdag kl.1600 er det to lag med full pott og knallstart på sesongen som møtes. Hjemmemøte mot FFK er årets kamp på Halden stadion.

Rødbuksene står med full pott etter de fem første serierunder der seiere mot opprykksfavoritter Skeid og Kjelsås skiller seg ut. Laget fra Plankebyen har enda tilgode å tape en kamp i 2020 og kommer til Halden med en mer eller mindre skadefri tropp, fulle av selvtillit.  

Vi er klare til kamp vi og. En god treningsuke har blitt gjennomført på stadion som har badet i sola mer eller mindre hele uken.  

Trener Kent Bergersen har følgende å si bare timer før avspark:

"Etter 5 strake seirer står kampen som vi ser etter når vi får terminlista, nemlig FFK for tur hjemme på stadion.
Det har blitt spekulert flere steder at denne kampen med dette utgangspunktet kunne trekke over 4000 tilskuere! Det kunne blitt en helt rå ramme rundt denne kampen, men vi må forholde hos til tiden vi er inne i og det blir kun 200 heldige personer som får overvære denne toppkampen under dagens strenge corona restriksjoner.

FFK har forandret måten de spiller på i år, og er veldig direkte i sitt spill. De ønsker å komme seg så fort i angrep som de bare kan. Dette vil gi oss en del utfordringer som vi må håndtere, men det gir oss også rom som de etterlater seg som vi må prøve å utnytte.
Vi gleder oss stort til å få FFK på besøk. Hos oss er det bare fryd å gammen om dagen, etter 3 sliteseiere har vi i de 2 siste kampene vunnet med utklassingssifre.

Vi har kvittet oss med det verste av skader og troppen ser frisk og pigg ut foran helgas kamp.
Vi er forberedt på en jevn og tøff kamp hvor vi håper og tror på at vi får ut vårt potensial, og at de 3 poengene blir igjen i Halden!

Kampstart kl. 1600 og de av dere som ikke har billett kan se kampen på HAtv.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline