Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Før kampen mot VIF2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Aug 2020

Det er over ei uke siden forrige kamp for A-lag herrer og den sterke borteseieren mot Skeid på Nordre Åsen. Mandagens motstander er Vålerenga 2 med avspark kl. 1900 på Halden stadion.

Gammel kjenning

Ny kamp i vente for haldensere når de unge og håpefulle talentene til Vålerenga gjester Halden stadion til den 4.serierunden i PostNord ligaen. Bortelaget har tapt to og vunnet en kamp på sine tre første matcher og står dermed med tre poeng på tre kamper foran mandagens kamp. Hvilket mannskap Vålerenga stiller med i mandagens kamp er vanskelig å forutse. Det vi muligens kan se frem til er gjensyn med Kjetil Haug i buret til Vålerenga 2. Kjetil som er tidligere Kvik Halden FK spiller, har gjort sine saker meget bra i flere Eliteseriekamper denne sesongen og har blant annet holdt nullen i de kampene han har spilt på toppnivå i sesongen 2020. Haug sto også en god kamp for Vålerenga 2 når de møtte FFK i forrige serierunde. 

Har troa

Trener Kent Bergersen uttaler følgende foran mandagens kamp:

Etter en sterk borteseier mot Skeid i forrige runde, er vi klare for en ny hjemmekamp, denne gang mot Vålerenga 2. Som vanlig er det mange unge spillere blandet med noe mer erfaring som møter oss i sånne kamper.

VIF 2 har startet med 1 seier og 2 tap, og henger stort sett godt med i banespillet, men har hatt litt trøbbel i begge ender i banen, hvor det bla ble et stygt tap 0-6 i forrige bortekamp mot Brattvåg, og har så langt også bare klart å score ett mål.

Vi har hatt en lang og god treningsuke, hvor vi har trent veldig godt, og skal være veldig godt forberedt når kick off på mandag. Vi har fortsatt en del skadeproblemer, så vi må ha en opptelling på kampdag ift hvem som vil være klare for kamp.

Viktig for oss i denne kampen er at vi tar styringa, og får den inn i vårt spor, sånn at vi ikke blir løpende etter de raske kvikke ungguttene deres. Vi har troa på at poengfangsten skal fortsette, og gleder oss til å spille på vår egen bane igjen, der vi spiller med en veldig god selvtillit.

 Kampstart kl. 1900 på stadion. Kampen er utsolgt. Har du ikke billett kan du se kampen på HAtv.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline