Viktig info ang. billetter til hjemmekamper!

Postet av Haris Juklo den 13. Jul 2020

PostNord-Ligaen er i gang og etter seier i første kampen på bortebane er det nå klart for årets første hjemmekamp førstkommende lørdag mot Florø på Halden stadion.

Maks 200 tilskuere
I forbindelse med første hjemmekamp er tiden inne for å si noe om billettsalget. I skrivende stund gjelder fortsatt myndighetene sin maksgrense på 200 tilskuere på arrangementer. Dermed kan vi dessverre ikke slippe inn mer enn 200 tilskuere til hver hjemmekamp. På bakgrunn av dette har vi lagd en fordelingsnøkkel, slik at vi tilfredsstiller samarbeidspartnere, sesongkortholdere, frivillige og tilskuere.

Samarbeidspartnere
Kvik Halden FK har på bakgrunn av begrensningene valgt å fordele billettene sine slikt til sine samarbeidspartnere:
Generalsamarbeidspartner 4 billetter
Gullsamarbeidspartner 4 billetter
Sølvsamarbeidspartner 2 billetter
Bronsesamarbeidspartner 2 billetter
Skiltsamarbeidspartner 1 billett

Alle samarbeidspartnere vil få e-post av klubbens daglige leder, og det må meldes inn hvor mange billetter som skal benyttes, og av hvem. Mer informasjon om hvordan dette fungerer vil stå i e-posten dere mottar. Om en samarbeidspartner ikke benytter alle sine billetter vil billettene bli lagt ut for åpent salg nærmere kampdag.

Sesongkort
Sesongkortholdere er mer eller mindre garantert plass. Skaffer du deg sesongkort så er sannsynligheten stor for at du kan se samtlige 10 hjemmekamper live. Alle som har sesongkort må melde ifra at de skal på kamp. Dette gjøres ved å sende en e-post til post@kvikhalden.no – senest innen onsdagen før hjemmekampen kl. 12.00. Det vil si at uansett om hjemmekampen spilles lørdag, søndag eller mandag må man melde inn senest onsdagen før kamp kl. 12.00

Sesongkort kan kjøpes i Kvik Halden FK Appen, eller på http://kvikhalden.woow.no

Ordinært salg
Det vil bli lagt ut 100 billetter til ordinært salg(dette avhenger av hvor mange sesongkort det blir kjøpt de neste dagene) Billettene kan kun kjøpes i Kvik Halden FK Appen eller på http://kvikhalden.woow.no. 

Det blir ikke mulig å kjøpe billetter i inngangen på stadion. Har du ikke billett eller sesongkort så kommer du ikke inn.
Vi er forpliktet til å føre navnelister på samtlige som er på innsiden av portene på stadion kampdagen. Derfor må billettene kjøpes på forhånd der dere må oppgi deres navn og tlf.nr. Dette har med smittesporing å gjøre.

Ingen frikort
På grunn av restriksjonene om maksimalt 200 tilskuere gjelder dessverre ikke frikort per nå. Det vil si at ingen spillere og lagledere/trenere i ungdoms- og barneavdelingen kommer gratis inn, eller evt. ytterligere frikort godtas ikke.

Presse:
Det er kun arbeidende presse som får tilgang på stadion. Pressefrikort for pressen som ikke er på jobb gjelder heller ikke. Arbeidende presse på melde inn sin ankomst her:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8oMfrnn4NXeuURgVPPS_cWGfda9k0xjZGrnC-crqmooF8JA/viewform?usp=sf_link

Dette må gjøres i forkant av hver hjemmekamp!

Sitteplasser
Det er kun tribunen med tak som blir åpnet så lenge det er begrensninger ift. antall tilskuere. Inngangene i Knivsøbakken og i klokkesvingen blir åpnet. Det er viktig at vi sitter spredt og at 1 meter avstand overholdes på tribunen også. Derfor er det slikt at hvert tredje sete og annenhver rad skal en sitte på. Her ber vi tilskuere være nøye og overholde disse retningslinjene.

 
Meget viktig at vi overholder følgende:

  1. Dersom du ikke er i form på kampdagen-bli hjemme!
  2. Er du i risikogruppen, avgjør du selv om du ønsker å komme på stadion.
  3. Hold avstand på minst 1 meter hele veien.
  4. Bruk antibakk som er tilgjengelig både ved inngang, kiosk og ved inngang til tribunen.

Ved spørsmål, ta kontakt på post@kvikhalden.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline