Bærum i siste test

Postet av Haris Juklo den 3. Jul 2020

Lørdagens kamp mot Bærum SK på Halden stadion er den siste kampen i den rekordlange oppkjøringen foran seriestart lørdag 11.juli borte på Myhrer kunstgress.

I forkant av kampen tok vi en liten prat med hovedtrener Kent Bergersen som har følgende å si:

Endelig er vi  klare for generalprøven før seriestarten mot Eidsvold Turn borte neste helg. Vi møter Bærum i den siste kampen før vi igjen skal kjempe om poeng. Vi møtte Bærum i vinter også, før coronapausen, da ble det tap 0-2 på Strupe.

Det har selvsagt blitt en veldig spesiell oppkjøring til denne sesongen. Den har vært lang og kort på samme tid, men nå er vi snart i gang med alvoret.

Vi har rukket å spille 2 treningskamper før generalprøven, FFK og Notodden borte, tap 0-1 og uavgjort 1-1 mot sterke motstandere. Det viser at vi har et nivå som kan konkurrere med de beste lagene i PostNord ligaen.

Vi har fått brukt det meste av troppen og vi må fortsette å dele på spilletiden for å ha kontroll på belastningen etter en kort oppkjøring før vi startet med treningskamper. Vi har fått merke at det ikke er alle i troppen vår som har tålt oppstarten med ‘normale’ fotballtreninger med fullkontakt. Det er flere som har slitt med såre muskler og ledd.

Til lørdagens kamp, så er Albert Makiadi selvsagt ute, noe han blir hele sesongen, med en avrevet akilles, Nikolai Kynningsrud er ute med hjerteflimmer(operert fredag), Niklas Fjellstad med vond rygg, Deniz Kaili med vond akilles, og Marcus Sjømo med lyskestrekk, er alle uaktuelle, i tillegg er det 2-3 andre som sliter med småting som vi får se an ståa på før vi bestemmer oss om de blir klare til lørdag.

 Vi har i det siste jobbet med å finne en erstatter for Albert, og vi har med oss 2 spillere til lørdagens kamp som kan bekle den posisjonen, det er Leonard Getz, tidligere FFK, og Hubert Kotus fra Polen, som sist spilte for Staal Jørpeland, det blir spennende å se hva de kan prestere.

Vi har som sagt tidligere sett bra ut i de 2 siste kampene. Noen seier har det ikke blitt, så vi håper å få med oss en god prestasjon og en seier i generalprøven, som vil gi oss selvtillit til sesongen starter neste helg.

Kent

Kampen mot Bærum er lukket arrangement. Det er bare familien og bekjente til spillere på A-laget som har inngangsbillett til kampen. Det er mulig å se kampen på HAtv fra kl. 1300.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline