Dobbelkamp på lørdag

Postet av Haris Juklo den 28. Feb 2020

A-laget skal ut i dobbelkamp på lørdag. Først møter vi Asker kl. 1400 i Østfoldhallen for så å møte Østsiden kl.1600 samme sted. Hele troppen skal i aksjon forhåpentligvis i 90 min. alle sammen.

I forkant av denne oppkjøringen var det viktig for trener Kent Bergersen å "teste" hele troppen oftere i kampsammenheng enn tilfellet har vært tidligere. Derfor har vi lagt opp med flere antall kamper og en har avtalt to kamper flere helger fremover. Lørdag blir det noe spesielt da begge kampene går rett etter hverandre.

Når kampene går så tett så er det fint at vi har tilnærmet skadefri tropp å velge mellom. Til lørdagens kamp er det bare Deni(liten strekk) og Øystein(avrevet leddbånd) som ikke er aktuelle. Deni håper vi å ha tilbake i trening kommende uke, mens Øystein fortsatt er et stykke unna.

Til lørdagens kamp har vi med oss en prøvespiller i Bradley Meledje. Bradley har spilt på nest høyeste nivå I Bulgaria sist, i en klubb som heter Pirin Blagoevgrad. Han er 26 år gammel, født i Paris(Frankrike). Vi ser frem til å se Bradley i aksjon på lørdag.

Kampstart i Østfoldhallen 14.00 mot Asker, 16.00 mot Østsiden. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline