OBOS motstander i lørdagens kamp

Postet av Haris Juklo den 21. Feb 2020

foto: Atle W. LarsenEtter en god gjennomført kamp mot Fram Larvik i Østfoldhallen hvor en dro med seg en del positivt inn i denne treningsuken, er det nå duket for ny treningskamp mot Ull/Kisa på Jessheim stadion.

Vi har tatt en prat med hovedtrener Kent Bergersen foran kampen på lørdag. "Kenta" hadde følgende å melde til redaksjonen:

Vi er klare for vår fjerde treningskamp, en skikkelig utfordring mot et meget godt Obosligalag i Ull/Kisa på Jessheim. Treningsuken vår har vært slik vi har sett for oss uten for mye sykdom og skader. Vi fikk allikevel en nedslående beskjed om at ankelskaden til Øystein Lundblad Næsheim var av den alvorlige sorten, da MR bildene viste at det var noen avrevne leddbånd. Det fører til at han blir uten fotballaktivitet enda noen uker fremover. Videre er Ole Strømsborg syk og må være hjemme og pleie formen.

Utover det ser det bedre ut nå enn for en uke siden. David Paulmin, Eirik Horvath og Besfort Shala er i trening igjen. Til denne kampen har vi også med oss en kar "utenfra" i Vital Kaba, som senest spilte i Arendal. 

Vi gleder oss til kamp, og må nok forberede oss på at vi må forsvare oss en del, men vi håper også selvsagt at vi skal kunne eie ballen en del slik at vi får jobbet med våre relasjoner offensivt.

I underkant av to mnd. før første seriekamp får vi se hvor haldensere står mot en motstander som er ventet å toppe sitt mannskap i større grad enn i tidligere kamper i denne oppkjøringen.


Kampstart på Jessheim stadion er kl. 1400, lørdag 22.feb.

 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline