God motstander i vente

Postet av Haris Juklo den 14. Feb 2020

Lørdag spiller a-laget sin tredje treningskamp for sesongen når Fram Larvik kommer til Østfoldhallen med avspark kl.1600. Laget fra Larvik gjorde en meget bra sesong i fjor hvor de lenge var med i kampen om direkteopprykk og kval. Fjorårets høydepunkt var kvartfinaleplassen i NM hvor Fram ble slått ut av Ranheim.

Fram har hittil i år spilt to treningskamper hvor det ble 3-2 seier mot Eliteserielaget Sandefjord og 3-3 mot 3.div. laget Flint Tønsberg. Fram har i følge dem fortsatt en litt tynn tropp, så til morgendagens kamp har de med seg Victor Dimbia, Jacob Dunsby (Sandefjord fotball) og Sturla Enersen (Start) på prøvespill. De har et par skader i Andreas Breimyr og Jone Rugland.

Nye for året i Fram drakten er: Anders Klemensson fra Oppsal, Andreas Breimyr spilte på færøyene, Erik Nordengen fra Elverum, Henrik Bach og Marius Jacobsen begge fra Halsen

Vi på vår siden har hatt en trøblete treningsuke som har blitt preget av småskader og sykdom. Til lørdagens kamp kommer vi fra en ujevn prestasjon mot Moss der vi spilte en 1. omgang under pari mot et godt lag som var aggressive og ikke tillot oss stort og en 2. omgang som var i større grad godkjent.

Trener Kent Bergersen sier følgende foran lørdagens kamp:

"I Fram Larvik møter vi en god 2.div. motstander som gir oss en god pekepinn på hvor vi er for øyeblikket. Vi har hatt en uke preget av småskader og sykdom noe som har gjort at vi ikke har fått trent slik vi så for oss. Foran morgendagens kamp må vi ta noen vurderinger på spillere som har slitt litt. De som helt sikkert er ute er David Paulmin, Øystein Næsheim, Eirik Horvath og Marcus Sjømo. I tillegg blir det vurderinger rundt Peder Nomell, Besfort Shala og Albert Makiadi. På grunn av underlaget og de småskavankene vi har slitt med så kommer vi til å fordele belastningen på troppen også i morgendagens kamp."

Avapark lørdag kl. 1600

Billettene kjøpes i Kvik Halden FK appen eller på kvikhalden.woow.no

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline