Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Cupexit i 2.runde

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Mai 2019


Foto: Kristian BjørnebyEndelig var det duket for cupfest på Halden stadion i går kveld. Eliteserielaget Lillestrøm kom på besøk, og de drøyt tusen tilskuerne hadde et håp om å ryste bortelaget.

Hjemmelaget kom godt i gang,men som vi har opplevd før så blir man hardt straffet for feil mot de beste lagene. Det ble også gjennomgangsmelodien i gårsdagens oppgjør. Vi hang bra med i banespillet og nivåforskjellen var ikke like stor mellom 16-meterne. Vi presterte bra, men Lillestrøm er effektive når sjansene først kom. 

En tidlig scoring fra gjestene gjorde at standarden fra LSK var satt - feil som gjøres blir knallhardt straffet. Bortelaget scoret sitt andre mål for dagen rett før første omgang var ferdig. Det var også pauseresultatet.

Hjemmelaget kom ut til andreomgang med ny giv, og viste mye bra spill innledningsvis uten at det ga noe uttelling. Lillestrøm på sin side var meget gode i begge boksene. De utnyttet enhver feil fra hjemmelaget og gikk opp til både 3 og 4-0 ledelse underveis i omgangen noe som drepte kampen.. Helt på tampen fikk vi med oss et trøstemål av Deni Hasanagic noe som ga oss en liten plaster på såret.

Dermed ble det tap og cupexit i 2.runde for vår del. Takk til dere alle som møtte for å støtte oss.

Nå snur vi fokuset mot førstkommende søndag og toppkamp mot Egersund på stadion. Vi skal slå tilbake og fortsette den gode starten vi har fått i PostNord ligaen. Avspark på søndag er kl.1400.

Kampfakta:

2.runde NM

Halden stadion

Kvik Halden FK - Lillestrøm 1-4 (0-2)

Tilskuere: 1014

Gule kort: Agu(Kvik Halden), Dyer(Lillestrøm)

Mål:

0-1 Lehne Olsen 9.min

0-2 Pedersen 38.min

0-3 Gustafsson 66.min

0-4 Gustafsson 73.min

1-4 Hasanagic 86.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Agu, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Engebretsen, Suka Suka(Krans), Makiadi, Moberg, Narh(Hasanagic), Nomell(Næsheim)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline