Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sterk seier på Melløs!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Mai 2019


Foto: Atle Wester LarsenA-laget tok turen til Melløs i ettermiddag på fotballens festdag. Hjemmelaget var revansjesugne etter tap mot Arendal i forrige uke, men gjestene hadde ingen planer om å gi de en hjelpende hånd.

Etter en sjokkstart på kampen hvor hjemmelaget tok ledelsen etter 5 minutter, klarte gutta igjen å reise seg mesterlig. Det tok kun to minutter før Kevin Krans smalt ballen i krysset fra 18 meter. Og kun to minutter etter var det tidligere MFK-spiller som kjørte "karusell" med forsvarene til Moss. Ny scoring av Chaib og 1-2 ledelse etter 11 minutter. 

Kevin Krans var ikke ferdig for kvelden. En corner mot slutten av omgangen resulterer i en hodeduell som Ole Strømsborg vant. Kevin fikk tak i andre ballen og satt sin andre scoring for dagen og 1-3 ledelse til pause.

Andreomgang startet i forrykende tempo med et hjemmelag som var på jakt etter en utligning. Gjestene holdt godt unna og forsvarte seg heroisk. Hjemmelaget kom til noen farligheter innledningsvis men utover i kampen ble det mer og mer klart at haldenserne kommer til å ta med seg alle poengene hjem igjen. Til slutt var det Samuel Nahr som la på til 4-1 og ydmykelsen var komplett.

Vi gjør på nytt en god kamp på en vanskelig bortebane. Det er en del bra spill og vi er klart bedre enn motstanderen i dagens kamp. Nå gjelder det å nullstille foran NM kampen mot LSK.

Vi håper at gode resultater og prestasjoner gjør at folk kommer til Halden stadion. Gutta fortjener det med den sportslige starten vi har hatt på sesongen. Vi trenger all støtten vi kan få for å kunne gi LSK ordentlig kamp på stadion.

Husk å kjøpe billettene på forhånd: https://kvikhalden.woow.no/#!/home

Kampfakta:

Moss-Kvik Halden FK 1-4 (1-3)

Tilskuere: 618

Mål:

1-0 Selvmål 7.min

1-1 Krans 9.min

1-2 Chaib 11.min

1-3 Krans 40.min

1-4 Narh 76.min

Kvik Halden FK: Paulmin, Strømsborg, Sæter-Mehmeti, Lund, Westgaard, Hasanagic, Engebretsen, Makiadi, Chaib(Agu), Krans(Suka Suka), Næsheim(Narh)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline