Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seier mot Lokomotiv Oslo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 2. Mai 2019


Foto: Halden ArbeiderbladFørste runde av årets NM gikk av stabelen i går da Lokomotiv Oslo gjestet Halden stadion. Dette var et nytt bekjentskap for haldenserne. Lokomotiv Oslo spiller til daglig i Norsk Tipping-ligaen, og det var dermed duket for et oppgjør hvor hjemmelaget var klare favoritter.


Hjemmelaget tok kommandoen fra start og var det førende laget fra start til slutt på den grønne, men humpete, gressbanen. Gjestene la seg lavt i 5-4-1 og forsøkte å nekte oss rom fremover i banen. Det var allikevel tydelig å se forskjellen i tempo med og uten ball, og bortelaget slet med å komme opp i ballfører, stenge rom og hindre hjemmelaget mulighetene til å finne spillere fremover i banen.

Det tok derfor ikke lang tid før Øystein Lundblad Nesheim endelig fikk hull på byllen og satt raskt inn to mål noe som også var pauseresultatet.
Andreomgang bar preg av tilsvarende kampbilde. Dardan setter inn 3-0, før unggutten Peder Nomell avslutter kampen med to scoringer. Kampen ender derfor 5-0 og avansement til cupens andre runde.

Hvem som blir motstander i 2.runden får vi vite førstkommende mandag.

Kampfakta:

1.runde NM

Kvik Halden FK - Lokomotiv Oslo 5-0(2-0)

Tilskuere: 301

Mål:

1-0 Næsheim

2-0 Næsheim

3-0 Sæter-Mehmeti

4-0 Nomell

5-0 Nomell

Kvik Halden FK
David Paulmin, Filip Westgaard (Niklas Fjellstad 70’), suka suka, Dardan mehmeti, Jakob Lund, Deniz Kaili, Mathias Engebretsen, kevin krans (Nomell 46’), youssef chaib (Uranik Seferi 65’ , marcus Moberg, Øystein Lundblad Nesheim.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline